Sommerland Sjælland Pige Cup er et af årets højdepunkter for mange sjællandske fodboldspillere: Et hyggeligt fodboldstævne om formiddagen og sjov og medaljer i Sommerland Sjælland om eftermiddagen.

I lørdags deltog i alt 106 hold med i alt 1100 piger i det store stævne. Der blev spillet spændende og medrivende kampe på FK Odsherreds baner – godt bakket op af forældre, søskende og andre tilskuere.

Igen i går gjorde FK Odsherreds frivillige et kæmpe arbejde med at afvikle kampene og sørge for, at både store og små havde en god dag.

Efter stævnet tog alle til Sommerland Sjælland, hvor DBU Sjællands folk stod klar med medaljer til alle deltagere samt en fanzone, hvor man kunne skyde til måls på fodbold-dart og deltage i konkurrencen om to trøjer fra kvindelandsholdet.

Vi vil gerne sige et kæmpe tak til alle spillerne, deres familier – og ikke mindst alle de frivillige, der hjalp med at få det hele til at lykkes. Og særlig tak til DBU Sjællands samarbejdspartnere, FK Odsherred og Sommerland Sjælland.

I den kommende weekend går det allerede løs igen med drengenes udgave, Sommerland Sjælland Drenge Cup!