Hvert år udkommer Fodboldloven i en ny udgave. Nu skal en ny lydbogsudgave gøre det lettere at holde sig opdateret på ændringer i Fodboldloven. 

Bent Clausen, medlem af DBU Breddes bestyrelse og ansvarlig for breddedommerområdet sammen med Jakob Koed, næstformand i DBU Breddes bestyrelse, udtaler:

“Vi ønsker at følge med tiden og gøre Fodboldloven mere tilgængelig - uanset forudsætninger. Med lydbogen kan man nu have Fodboldloven i den nyeste udgave med sig overalt.”

“Vi ønsker at følge med tiden og gøre Fodboldloven mere tilgængelig - uanset forudsætninger. Bent Clausen

Få styr på paragrafferne
Lydbogsudgaven skal blandt andet gøre Fodboldloven mere tilgængelig for personer, der er svagtseende eller har andre former for læsevanskeligheder.

Derudover vil det nu blive muligt at få styr på specifikke paragraffer eller afsnit på vej til kamp eller under opvasken.

Jakob Koed tilføjer:

“ Vi er sikre på, at lydbogsudgaven af Fodboldloven vil gøre det lettere at holde sig opdateret, og at det vil bidrage til vores fortsatte ambition om at gøre det endnu mere attraktivt at dømme fodbold.”

Så uanset om du er dommer, træner, forælder, tilskuer, fodboldkommentator eller frivillig i en fodboldklub, så er der intet der holder dig tilbage fra at sætte dig ind i Fodboldloven. 

Klik på knappen herunder for at høre Fodboldloven 2023/2024.