Følgende gælder for U13 og ældre årgange: Hvis man ikke udfylder holdkortet i de indledende runder af futsal og indefodbold på håndboldmål, så vil holdet blive taberdømt. Hold kan dog fortsat deltage i mellemrunder.

Derfor opfordrer DBU Sjælland på det kraftigste til, at alle klubber og hold husker at udfylde holdkort, når der skal spilles indendørs fodbold i løbet af vinteren. 

For at komme på holdkortet i futsalkampe skal spillerne have et futsal-spillercertifikat, som I kan tildele spilleren i KlubOffice.

Det skal I gøre som klub:

  1. Klubber, der spiller med i futsal-turneringer, skal oprette sportsgrenen i KlubOffice. Se hvordan ved at klikke her.
  2. De medlemmer, der spiller futsal, skal flyttes ind som medlemmer i den pågældende sportsgren. Se her, hvordan medlemmer kan flyttes ind i futsal med få klik her.
  3. Hvis ikke medlemmerne har et spillercertifikat i futsal i forvejen, bliver der automatisk tildelt et spillercertifikat i jeres klub. Hvis ikke, kan du søge om et spillercertifikat som vist her.

I overblikket i KlubOffice kan klubben holde øje med, hvis der er spillere, som ikke har deres spillercertifikat i klubben for den enkelte sportsgren. Hvis du har adgang til KlubOffice, kan du komme direkte til overblikket ved at klikke på billedet herunder. 

Spillere Uden Spillercertifikat (1)

Spørgsmål?