BonBon-Cup handler ikke om point og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sjov sommeroplevelse for hele holdet og familien i BonBon-Land om eftermiddagen.

I år blev DBU Sjællands stævne BonBon-Cup afviklet over to dage. Så både lørdag og søndag var der stemning og aktivitet i de to værtsklubber Haslev FC og Næstved IF, hvorefter turen gik til BonBon-Land.

Der blev gået til den på banerne – i alt 245 hold med til sammen 1960 børn fra U8 til U12 deltog i løbet af weekenden. Der deltog klubber fra hele Sjælland, og derudover kom der hold fra Lolland-Falster og Fyn.

Efter stævnet tog spillere, trænere og forældre til BonBon-Land, hvor fanzonen fra DBU Sjælland var klar med aktiviteter, konkurrencer og medaljeoverrækkelse.

BonBon-Lands maskotter Harry Hundeprut og Leonora Leofart led lidt i varmen, men var friske på at få taget billeder og gav krammere og high-fives, både på fodboldbanerne og i forlystelsesparken.

Efter medaljeoverrækkelserne var der fri leg i BonBon-Lands mange forlystelser.

Vi vil gerne give en stor tak til værtsklubberne Haslev FC og Næstved IF, som lagde baner, ressourcer og frivillige til BonBon-Cup.

Og også stor tak til alle deltagere, trænere og forældre. Vi glæder os til at ser jer igen til næste år!