Landstræneren lægger nemlig vejen forbi Tune Hallen og afholder et kursus, hvor der vil være masser af inspiration at hente.

”Jeg kommer med et brændende ønske om at engagere og motivere både eksisterende og kommende futsal-folk til at blive lige så glad for sporten, som jeg selv er,” siger Nikolaj Saabye, der vil øse ud af sine erfaringer i selskab med de sjællandske kursister.

”Forhåbentlig får folk en masse redskaber med hjem, som de kan bruge ude i klubberne. Eller måske kan de få nogle idéer til, hvad futsal kan gøre for at udvikle fodboldspillere i det hele taget,” uddyber landstræneren.

Timerne i Tune Hallen foregår som en kombination af teori og træning i hallen med udvalgte ungdomsspillere som medier. Dagen afsluttes med muligheden for at stille spørgsmål til landstræneren, der glæder sig til at møde de fremmødte kursister.

”Jeg synes altid, det er skønt at komme ud og tale og nørde futsal med andre, der også har passion for spillet, og folk kan forvente en sjov og forhåbentlig lærerig dag,” slutter han.

Kurset afholdes:

Søndag den 17. november 2024 i Tune Hallen i tidsrummet 9.00-12.00.

Program

  • Velkomst ved DBU Sjællands Futsal Udvalg v. Trine Freck
  • Intro: Hvad gør futsal for spilleren? v. Nikolaj Saabye
  • Træning med U14-U15-medier i 90 minutter. Masser af praktiske øvelser v. Nikolaj Saabye
  • Afrunding / Spørgsmål  v. Trine Freck    

Gratis tilmelding

Udeblivelse/afbud efter fristen: kr. 500,-

Min. 12 og max. 30 deltagere på kurset. Max fire personer fra samme klub.

Tilmelding senest mandag den 4. november