I uge 39 er vi i DBU Sjælland igen i år med til at rette opmærksomheden mod alle de fantastiske frivillige ude i de sjællandske fodboldklubber. Uge 39 er nemlig den nationale frivilliguge.

For at hylde de mange frivillige ildsjæle giver vi igen mulighed for at indstille en frivillig ildsjæl, der fortjener tre unikke specialøl fra Fantombryg, som en tak for deres hårde arbejde.

Sådan giver du en frivillig en helt særlig tak 

Hvis du kender en frivillig i din lokale fodboldklub, som fortjener at blive belønnet med tre unikt designede "hyldest-øl" fra Fantombryg som en ekstra påskønnelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Det eneste, du skal gøre, er at sende os en e-mail på mahr@dbusjaelland.dk med en personlig besked til den frivillige senest fredag den 20. september 2024.

Så vil vi sørge for at pakke tre skønne og specialdesignede øl, som I kan afhente på DBU Sjællands kontor i Himmelev i hele uge 39. I e-mailen er det også muligt at angive, hvornår du gerne vil afhente din bestilling - så sørger vi for at øllene står klar, når du vil afhente dem.

Du skal altså ikke gøre andet end at bestille øllene, afhente dem hos os og så aflevere dem til den frivillige ildsjæl, der gør en særlig indsats.

Sådan hylder du en frivillig med tre specialøl

  • Skriv en personlig besked til den frivillige ildsjæl, som du ønsker at hylde og belønne med tre specialdesignede øl fra Fantombryg.
  • Send en mail med den personlige besked til mahr@dbusjaelland.dk (mailen skal være sendt senest 20. september 2024)
  • Afhent de tre øl på DBU Sjællands kontor i Roskilde i Uge 39 (du kan i mailen til os angive et tidspunkt, hvor du ønsker at afhente øllene)
  • Aflever øllene til den fantastiske frivillige
  • Du må også gerne dele et billede eller en video af den frivilliges reaktion på sociale medier med hashtagget #DBUSjælland eller ved at tagge os @DBUSjælland
Frivilligeuge39 Horisontal