Ansøgningsprocedure til øverste lokale ungdomsrækker

DSC_2854.JPG

I en tidsbegrænset periode i maj måned hvert år kan de sjællandske klubber ansøge om indrangering i de højeste fællesrækker samt højeste lokale rækker.

Ansøgningsrunden for sæsonen 2018-2019 er afsluttet. Næste ansøgningsrunde er i maj måned 2019, hvor der vil kunne ansøges via link i en nyhed.

Licensklubber er automatisk med
Gældende er at licensklubber er sikret deltagelse - men er der underlagt krav som beskrives i ansøgningsmaterialet.

Licens ungdom - piger:
Gældende er at licensklubber er sikret deltagelse - men er der underlagt krav som beskrives i ansøgningsmaterialet.

Op/nedrykning og kamppauser
Der er ikke oprykning og nedrykning fra Øst rækkerne undtaget U17 og U19 drenge.

Der vil være uger i programmet uden kamp, så kampe kan rykkes, hvis klubberne ønsker at deltage i udenlandske stævner eller lignende.

De udvalgte hold bliver offentliggjort via en nyhed på hjemmesiden i juni måned.

Pige ungdomsfællesrækker - DBU Sjælland og DBU København
U18 Pige Øst
U16 Pige Øst
U14 Pige Øst
U13 Pige Øst

Drenge ungdomsfællesrækker - DBU København og DBU Sjælland
U19 Drenge Øst 1/2
U17 Drenge Øst 1/2
U16 Drenge Øst
U15 Drenge Øst 1/2
U14 Drenge Øst 1/2
U13 Drenge Øst 1/2

Rækker med ansøgning - DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland
U19 Drenge Mester
U17 Drenge Mester
U15 Drenge Mester
U14 Drenge Mester
U13 Drenge Mester

Hvilke oplysninger skal jeg indtaste?
Der udfyldes elektronisk stamhold via Kluboffice - så opret gerne stamkort i god tid som klubben kan bruge ved ansøgningen. Stamholdet skal bruge det antal spillere der oplyses i indbydelsen.

Øvrige betingelser

Dispensationsmuligheder i fællesrækker (Øst) for drenge
Det er tilladt at benytte op til to spillere per kamp, der er født i sidste halvår i årgangen ældre (1.7-31.12). Der kan ikke ansøges om spillerdispensation til ældre spillere i fællesrækkerne.

Dispensationsmuligheder i fællesrækker (Øst) for piger
Det er tilladt at benytte op til to spillere per kamp, der er født i sidste halvår i årgangen ældre (1.7-31.12). Der kan ikke ansøges om spillerdispensation til ældre spillere i fællesrækkerne.

Betingelser ved ansøgning:

  • En klub kan kun deltage med et hold i hver enkelt række. Undtaget fra dette er en forsøgsordning, hvor A-licensklubbernes 2. hold endvidere kan ansøge om en plads i U13, U14 og U15 Øst 2.
  • Indsendes ansøgningsskemaet efter ansøgningsfristens udløb eller mangler der væsentlige oplysninger, så kan klubben ikke forvente at komme i betragtning til pågældende række(r).

Licensklubber automatisk med
Klubber med DBU Licens vil automatisk være tilmeldt drengerækkerne (bemærk U16 Drenge Øst - se nedenstående) efter følgende model og skal derfor IKKE ansøge.

Licens ungdom - drenge:
Øst 1: Klubber med A-licens er som udgangspunkt sikret deltagelse i Øst 1. Klubberne er automatisk med og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. B- og T-licens klubber samt øvrige ansøgere (klubber uden licens) kan søge Øst 1 og vil blive vurderet af unionernes fælles indrangeringsgruppe på lige vilkår.

Øst 2: Klubber med A-licens, som ønsker Øst 2 frem for Øst 1, er sikret en plads. A-licensklubbers 2. hold kan endvidere ansøge om en plads i U13, U14 og U15 Øst 2.
B- og T-licens klubber er automatisk med i Øst 2 og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. Øvrige ansøgere vurderes af unionernes fælles indrangeringsgruppe.

U16 Drenge Øst reservehold: Er en turnering alene for klubber med A og B-licens. Klubberne er automatisk tilmeldt. Se propositioner her.

U16 Drenge Øst: Klubber med A, B eller T-licens skal ansøge om at deltage i rækken, men er sikret deltagelse såfremt de ansøger.

Licens ungdom - piger:
U16, U14 og U13 Pige Øst: Klubber med pigelicens er som udgangspunkt sikret deltagelse i Øst-rækken. Klubberne er automatisk med og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. Øvrige ansøgere (klubber uden licens) kan søge og vurderes af unionernes fælles indrangeringsgruppe.

U18 Pige Øst: Klubber med pigelicens skal ansøge om deltagelse, men er sikret en plads såfremt de har ansøgt om det.


Op/nedrykning og kamppauser U19 og U17 drenge Øst
Der er ikke oprykning og nedrykning fra Øst rækkerne bortset fra U19 og U17 Drenge Øst. Der vil være uger i programmet uden kamp, så kampe kan rykkes, hvis klubberne ønsker at deltage i udenlandske stævner eller lignende.

Det fælles indrangeringsudvalg forbeholder sig retten til at foretage ekstraordinære op- og nedrykninger efter 1. turneringshalvdel.


Spørgsmål til fællesrækkerne:

Thomas Lesly Rasmussen
Turneringschef Thomas Lesly Rasmussen
Fællesrækker, Herre DS, Pokalturnering, Futsal U13 og ældre 4634 0736 4092 8892 (Træffes 10-15)