Indendørs på håndboldmål

DSC_0306.JPG

Indendørs på håndboldmål med bander er den helt klassiske spilleform, som har været en del af DBU Sjællands tilbud i de seneste mange, mange år. 
- Og med mere end 1000 deltagende hold sidste år, er indendørs en meget populær form for fodbold og selvfølgelig udbyder DBU Sjælland derfor rækker på mange forskellige niveauer og helt fra U5 til og med M40+ og K29+.

Kampen om Sjællandsmesterskabet eller et godt alternativ
For nogle hold er vintersæsonen ensbetydende med, at de melder sig i kampen om et Sjællandsmesterskab i indendørs på håndboldmål, og for andre handler det mest om et sjovt og anderledes tilbud til vinterkolde baner. Fælles for begge motivationsfaktorer er at vi har tilbuddet til jer. 

Godt at vide
For U13 og ældre er alle hold sikret 3 stævner*, fordelt imellem 2 indledende runder, hvor man spiller imod de andre hold i puljen, og en kvalifikationsrunde sammensat af hold på baggrund af deres resultater i de indledende runder.

Går man videre fra kvalifikationsrunden kvalificerer man sig til årets indendørs sjællandsmesterskaber kendt som DBU Sjælland Finals.

For U12 og yngre er man sikret 4 stævner, hvoraf det sidste er et medaljestævne med medaljer til alle deltagere på dagen.

Kom bare indenfor
Som altid forsøger vi at tage højde for de forskellige vintertilbud i planlægningen af indendørsturneringen, og der er gode muligheder for at deltage i Indendørsturneringen, Vinterbold og Futsalturneringen.

Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at kombinere de forskellige tilbud, og på den måde bruge turneringerne som supplement til hinanden.

Indefodbold - de praktiske oplysninger
Klik her og se hvilke rækker vi udbyder samt hvilke niveauer.

Her kan du finde flere praktiske oplysninger om indefodbold.

God FairPlay
Fra 2018/2019- sæsonen er kamptiden sat til 9 minutter imod foregående års 10 minutter. Samtidig blev det indført at kampene vil blive afviklet mere effektivt.

Det sker ved, at den obligatoriske FairPlay-hilsen skal foregå udenfor banen, både før og efter kampen. Dette sikrer både god tid til at få ønsket hinanden god kamp, og sagt tak for kampen, samtidig med det sikrer at stævnerne afvikles både effektivt og i den rette FairPlay ånd.

Helt nyt tilbud - 1 dags seniorstævne
DBU Sjælland har i 2018 et helt nyt tilbud til henholdsvis kvinde- og herresenior. Et indendørs 1-dags stævne, med præmier til vinderne. Stævnet koster pr. hold 375 kr. og vil blive afholdt centralt på Sjælland d. 16. december 2018. Tilmelding sker via KlubOffice.

 

DBU Sjælland Finals – Det bliver ikke større på Sjælland!
Finalerne for ungdom og senior samles også i 2019 ved et brag af et finalestævne i Roskildehallerne 2. - 3. marts, hvor årets Sjællandsmestre skal kåres. Med valget har vi forsøgt at undgå sammenfald med vinterferie og lignende.

Udover medalje og pokal vil sjællandsmestrene også modtage en t-shirt som bevis på deres sjællandsmesterskab.

Holdtilmeldingsfrister
Fristerne for 2018/2019 sæsonen er overskredet. 

Spørgsmål
Indefodbold U12 og yngre kan rettes imod Jesper Ran Pedersen på jerp@dbusjaelland.dk eller på 4634 0742

Indefodbold U13 og ældre kan rettes imod Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk eller på 4634 0734.