Afbud

Er du dommer og skal du melde afbud til en kamp, så læs her hvordan du gør

Ønsker du som dommer at melde afbud til en kamp, er der flere muligheder for dette - alt afhængigt af den situation du står i. 

 

Almindelig henvendelse til administrationen
Står du i en situation hvor du i løbet af ugen bliver klar over du er påsat en kamp du ikke har mulighed for at dømme, så kontakt dommerafdelingen hos DBU Sjælland. 

Det kan ske på telefon: 4632 3366 i tidsrummet 10.00-15.00 på hverdage
Eller på email til en af dommerafdelingens medarbejdere. 

 

Akut dommervagt

Den akutte dommervagt er tiltænkt afbud fra enten klubber eller dommere. Det er ikke muligt bestille dommere via denne kontakt.

Såfremt dommeren bliver forhindret i at dømme kampen eller hvis klubben er nødsaget til at aflyse kampen kan dommervagten kontaktes.  

Den akutte dommervagt har åben for telefonisk henvendelse lørdag og søndag morgen fra kl. 8.00-9.00. (begge dage). - Udelukkende telefoniske henvendelser vil blive besvaret, og ikke SMS, mails eller via diverse sociale medier. Da vagttelefonen ikke er fysisk tilstede hos "vagthavende" (den omstilles fredag, når kontoret lukker) kan der heller ikke aflyttes evt. telefonbeskeder!

Kontaktinformation
Den akutte dommervagt kontaktes på tlf: 5224 8486

Kun lørdag og søndag mellem klokken 8.00-9.00.

Såfremt du ikke får fat i dommervagten, vil det for holdkortindberetteren være muligt at se dommerens oplysninger under kontakt på holdkort, hvis dommeren har givet tilladelse til dette. 

BEMÆRK:
Dommervagten har ikke bemyndigelse til at udsætte nogen kamp/-e. Dommervagten kan forsøge at afmelde dommeren/dommertrioen, dersom kampen ikke spilles; men klubberne må kontakte DBU Sjællands Turneringsafdeling førstkommende arbejdsdag for endelig afklaring af kampen/-ene.

Dette gælder også ved udsættelse pga. baneforhold.