Afbud

Ønsker du som dommer at melde afbud til en kamp, er der flere muligheder for dette - alt afhængigt af den situation du står i. 

Afbud - hverdage 
Herunder kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du som dommer har behov for at melde afbud til kamp på hverdage. Den samme procedure er gældende, hvis du repræsenterer en klub, der skal aflyse en kamp eller fortage ændringer med betydning for dommeren. 

Afbud/aflysninger sendes på mail til dommer@dbusjaelland.dk. Har du behov for at kontakte os telefonisk, så vil vi opfordre dig til at ringe til os i tidsrummet klokken 16.00-18.00 mandag-fredag på telefonnummer 5224 8486.

Afbud - weekend
Den akutte dommervagt er tiltænkt afbud i weekenden fra enten klubber eller dommere. Det er ikke muligt bestille dommere via denne kontakt.

Såfremt dommeren bliver forhindret i at dømme kampen eller hvis klubben er nødsaget til at aflyse kampen, så kan dommervagten kontaktes.  

Den akutte dommervagt er åben for telefonisk henvendelse lørdag og søndag morgen fra kl. 8.00-9.00 (begge dage) på telefonnummer 5224 8486.

Det er ikke muligt at sende sms-beskeder til nummeret. Vi besvarer udelukkende telefoniske henvendelser. Afbud sendt via opkald, mails, sms-beskeder og sociale medier håndteres ikke.

Såfremt du ikke får fat i dommervagten, vil det for holdkortindberetteren være muligt at se dommerens oplysninger under kontakt på holdkort, hvis dommeren har givet tilladelse til dette. 

BEMÆRK:
Dommervagten har ikke bemyndigelse til at udsætte nogen kamp/-e. Dommervagten kan forsøge at afmelde dommeren/dommertrioen, dersom kampen ikke spilles; men klubberne må kontakte DBU Sjællands Turneringsafdeling førstkommende arbejdsdag for endelig afklaring af kampen/-ene.

Dette gælder også ved udsættelse pga. baneforhold.

Er du dommer og skal du melde afbud til en kamp, så læs her hvordan du gør