Landskampsbilletter til årets sjællandske fodboldbillede

Igen i år kårer DBU Sjællands årets bedste fodboldbillede og præmierer det med 4 A-landskampsbilletter. Har du i løbet af sæsonen taget et eller flere pletskud, som fortjener mere opmærksomhed? Så tøv ikke med at sende dine fotos til os.



Årets sjællandske fodboldbillede 2013 blev taget af Jeff Duckett fra Havdrup.


DBU Sjælland sætter igen 4 landskampsbilletter på spil til årets sjællandske fodboldbillede taget af en amatørfotograf. 

Billederne bruger DBU Sjælland efterfølgende til unionens organer (f.eks. hjemmeside, foldere fodboldmagasinet "Sjællandsk Fodbold" etc), hvor vi altid leder efter de unikke øjeblikke fra fodbolden på Sjælland. Det er derfor også en chance for at få klubtrøjen eksponeret for et større publikum. 

Motiverne kan være af spillere og kampsituationer, men må også meget gerne have en alternativ eller skæv vinkel på fodboldspillet. Har din linse for eksempel fanget nogen bemærkelsesværdige fans, jubelscener eller sejrsrige glædestårer? Kun fantasien sætter grænser for motivet.  

Du kan indsende billeder indtil 5. januar 2014. 

Præmie

Udover hæderen kan du vinde 4 landskampsbilletter til en af A-landsholdets kampe i 2015. Nummer 1, 2 og 3 får desuden 1 års abonnement på fodboldmagasinet Sjællandsk Fodbold

Retningslinjer for indsendelse af foto:

• Foto indsendes elektronisk til peve@dbusjaelland.dk 
• Hver deltager må højest indsende 3 fotos
• Billedet skal være taget i kalenderåret 2014
• For at komme i betragtning skal billederne som minimum have en opløsning (størrelse) på 300 DPI eller være på 1500 X 1500 pixel.
• For at give alle lige vilkår må fotos ikke være billedbehandlet (for eksempel i Photoshop, Gimp og etc.). Dog må et billede godt været skåret til for at fremhæve billedets motiv (dette kan alle gøre gratis online hos for eksempel Pixlr).  
 • Angiv kort sted, kamp og dato, hvor billedet er taget. Samt en kort beskrivevelse af billedets motiv. Billederne skal være taget hos en DBU Sjælland-medlemsklub.     
• Ved at deltage i årets bedste fodboldbillede, giver du DBU Sjælland ret til at anvende indsendte billeder uden omkostninger i unionens organer. 
• Årets fodboldbillede offentliggøres i det første nummer af Sjællandsk Fodbold 2014 og på www.dbusjaelland.dk.

OBS: Ansatte hos DBU Sjælland, de øvrige lokalunioner og DBU, herunder bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer, faggruppemedlemmer med videre kan ikke deltage.

Vinderbillede
Vinderen af konkurrencen vil blive udvalgt af DBU Sjællands kommunikationsafdeling og offentliggjort medio januar 2015.  

Læs mere

Årets fodboldbillede 2013

DBU Sjælland ser frem til at modtage en masse pletskud igen i år.

Af Peter Vest Hansen, foto: Jeff Duckett

Log ind