Måned

Husk tilmeldingen til delegeretmødet

Lørdag den 10. januar er der delegeretmøde for alle de sjællandske medlemsklubber. Tilmeldingen er åben frem til den 4. januar.

Læs nyheden

Udviklingskoordinator søges (Barselsvikariat)

PERSONALE: Har du indsigt i breddefodbold, ledelse, koordinering og besidder du gode samarbejdsevner? DBU Sjælland søger pr. 1. februar 2015 en barselsvikar til stillingen som udviklingskoordinator på Sjælland. Vikariatet er fuldtid og forventes at vare frem til marts 2016.

Læs nyheden

DBU Sjælland går på juleferie

Torsdag den 18. december er den sidste dag du kan kontakte DBU Sjællands administration i Himmelev. Kontoret er lukket fra fredag den 19. december og frem til den 5. januar 2015.

Læs nyheden

Holdtilmelding foråret 2015 er åben

Allerede nu kan du tilmelde nye hold til halvårsrækkerne og se puljeinddelinger for helårsrækkerne til forårssæsonen 2015.

Læs nyheden

U-21 B-rækken åben for holdtilmeldinger

B-rækken i den landsdækkende U-21 turnering er åben for holdtilmeldinger indtil 3. marts hos DBU Sjælland.

Læs nyheden

Red liv i klubben med et førsthjælpskursus

DBU har fået 1.335.000 kroner i støtte fra TrygFonden til afholdelse af livreddende førstehjælpskurser i fodboldklubber på Fyn, Bornholm, Sjælland, Lolland Falster og i København.

Læs nyheden

Landskampsbilletter til årets sjællandske fodboldbillede

Igen i år kårer DBU Sjællands årets bedste fodboldbillede og præmierer det med 4 A-landskampsbilletter. Har du i løbet af sæsonen taget et eller flere pletskud, som fortjener mere opmærksomhed? Så tøv ikke med at sende dine fotos til os.

Læs nyheden

Kalenderturnering til debat

Skal vi bevare den nuværende turneringsstruktur (efterår-forår) eller skal vi skifte til en kalenderturnering (forår-efterår) - bliv klædt på til debatten ved DBU Sjællands delegeretmøde.

Læs nyheden

Tilmelding til delegeretmødet 2015 er åben

DBU Sjælland udsendte mandag 8. december indkaldelsen til delegeretmødet lørdag 10. januar 2015. Se indkaldelse og klubforslag her.

Læs nyheden

Sjællandske dommeroprykninger til foråret 2015

Dommeroprykninger til foråret 2015 er nu blevet frigivet. Her kan du se oprykkerne.

Læs nyheden

Log ind