MENU

Tilmeldingsfrist til fodbold for sjov 1. april

1. april er sidste chance for at deltage i DBU Sjællands nye fodboldrækker for U12-U16 og senior med få regler, nem organisering og minimal administration. Kampene spilles fra Uge 17 til 22.
Missede dit hold tilmeldingsfristen til DBU Sjællands turneringer? Kæmper I med at stille hold med klubbens nuværende medlemmer? Så har I stadig en chance for at spille kampe i foråret.

Med DBU Sjællands nye Fodbold for sjov-rækker kan spillerne tage en ven eller en veninde med til kamp, hvis I mangler spillere. Faktisk kan der benyttes op til fire spillere, som ikke er registreret i KlubOffice. Det væsentligste er at kampene bliver spillet. 

Lyder det som noget for jer, så se at komme til tasterne. Sidste frist for tilmelding gennem din klub er 1. april

Tilmelding til Fodbold For Sjov-rækker.

Mange unge vil gerne spille fodbold, men ønsker ikke alt for mange forpligtelser. De vil gerne have tid til studier, kærester, arbejde, familie og venner, og i det program passer træning 2-3 gange om ugen og kamp i weekenden ikke altid ind.

Derfor ønskede flere klubber et nyt turneringstilbud ud fra nøgleordene færre regler, nemt at organisere og minimal administration. På baggrund af disse input oprettede DBU Sjælland, Fodbold For Sjov rækkerne i 2016, et tiltag som skal være med til at hjælpe klubberne med at holde de unge i klubberne og få nye medlemmer til at melde sig. 

Disse rækker tilbydes igen i foråret 2017, og vi håber og tror på at dette tilbud kan være med til at fastholde nogle af de hold og dermed spillere, der ellers var faldet fra. 

Klubber i tyndere befolkede områder
Fodbold For Sjov-rækkerne er udarbejdet for at tilgodese klubber i tyndere befolkede områder primært i det Nordvest-, vest- og Sydsjællandske område. Men hvis der er tilstrækkelig stor opbakning og acceptable køreafstande, så kan der også oprettes rækker i de øvrige dele af Sjælland. 

Lyder det som noget for jer, så kan i tilmelde jer via jeres klubs adgang til KlubOffice til rækkerne Fodbold For Sjov 8-mands U12-U16 eller Fodbold For Sjov 11-mands 16 + senior.     

I år er rækkerne både for piger og drenge.

Kun hverdagskampe

Kampene spilles i hverdagene, så weekenderne holdes fri til familie, venner, kærester, arbejde m. m. 

Få regler


Resultater skal ikke indberettes og der er ingen op- og nedrykninger. 

Spillere skal ikke "spilles fri" for at være spilleberettiget til kampene. Der gives ikke dispensationer og der kan ikke nedlægges protest på kampene.

Nemt at organisere

Mangler holdet en eller flere spillere? Så kan spillerne tage en ven/veninde eller en bekendt med til kampene. Det væsentligste er, at kampene spilles og ikke aflyses, fordi man mangler spillere. Der kan benyttes op til 4 spillere på holdet per kamp, der ikke er registreret i KlubOffice. 

Dog skal der udfyldes (elektronisk) holdkort. Spillere der ikke er registreret i KlubOffice skal ikke sættes på holdkortet. 

Minimal administration

Farven på kamptrøjer/t-shirts skal være ens på holdet, men strømper og shorts behøver ikke at være ens. Medbring overtræksveste, der kan benyttes ved ens trøjefarve. Kamptrøjer/t-shirts behøver ikke at have numre. 

Der spilles efter Fodboldloven. 

Hjemmehold stiller dommer til rådighed. Der kan bestilles dommer via DBU Sjællands dommerhjælp.

Hvis du gerne vil spille med i en af Fodbold For Sjov-rækkerne, men ikke er medlem af en fodboldklub, så kan du klikke her for at finde en klub nær dig

Praktiske oplysninger

Kampene spilles fra uge 17 til uge 22. 

Der bliver 6 hold per pulje og der spilles 5 kampe i alt og kun på hverdage. Du vil derfor have "fri" i weekenderne. 

Ungdom: Fodbold For Sjov U12-U16 spiller 2 x 30 minutter
Senior: Fodbold For Sjov spiller 2 x 35 minutter

Tilmeldingsfrist er lørdag 1. april 2017.

Ved spørgsmål til tilmelding så kan I kontakte Lars Nielsen fra DBU Sjælland på mailadressen larn@dbusjaelland.dk,

Puljeområder:
Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland. Der vil være lokale puljer i hvert område.

Kampprogram: Kan ses i DBU's Fodbold App og på dbusjaelland.dk

Pris: Holdtilmelding koster kun 400 kroner per hold, som DBU Sjælland vil fakturere klubben. 

Tilmeld jer nu via klubbens adgang til KlubOffice, eller til DBU Sjælland på larn@dbusjaelland.dk eller info@dbusjaelland.dk.

Ved spørgsmål og information kontakt DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk

Husk før, under og efter kampene: Det er for sjov. Hjælp hinanden. Vis hensyn.  

Foto: DBU Sjælland arkiv

Log ind