Måned

Oplev Sjællands bedste indefodbold i weekenden til Final Indoor 2017

Final Indoor weekenden nærmer sig med hastige skridt, så spillere, trænere, dommere og tilskuere kan så småt godt begynde at lade op.

Læs nyheden

Fodbold, fællesskab og forlystelser

DBU Sjælland inviterer i samarbejde med Bakken alle børnehold på Sjælland til en fodboldfest som afsluttes på Bakken den 20. eller 21. maj.

Læs nyheden

Seje piger spiller fodbold

DBU Sjælland inviterer i samarbejde med Sommerland Sjælland alle pigehold på Sjælland til en søndag fyldt med ægte girlpower.

Læs nyheden

Sjov oplevelse for unge fodboldspillere

Nu har I muligheden for at give jeres fodboldglade spillere en fantastisk fodbolddag, hvor både det sportslige og sociale er i højsædet.

Læs nyheden

Dommerhjælpen bliver omstruktureret

DBU Sjællands dommerhjælp bliver omstruktureret, og vil efter sommerferien bliver videreført i en ny form med fokus på at levere den bedst mulige service for dommere og klubber.

Læs nyheden

I kan stadig nå det! - Ledige pladser til futsal medaljestævnerne.

Der er stadig enkelte ledige pladser til de sjællandske medaljestævner i futsal. Se nedenfor om der er et stævne for jer, og få tilmeldt jeres hold med det samme.

Læs nyheden

Læs ALT om delegeretmøde 2017

Lørdag den 4. februar, var mere end 100 mennesker samlet til DBU Sjællands årlige delegeretmøde i Ringsted Kongrescenter. Læs her ALT om mødet, samt se billeder fra dagen.

Læs nyheden

Linda har styr på de frivillige

INSPIRATION FRA JYLLAND: Med gåpåmod, organisering og et smil på læben kommer man langt. Det oplever de i den jyske klub Langå IK, hvor klubbens frivilligansvarlige, Linda Mogensen, på mindre end seks måneder har skaffet klubben 50 nye hjælpere.

Læs nyheden

Ny struktur i Kvinde LP

Som en del af en ny struktur i kvindernes landspokalturnering bliver alle kvindeklubbernes 1. seniorhold udenfor Kvinde-DM automatisk tilmeldt Kvinde LP.

Læs nyheden

Log ind