1,2, 3-bold indtog Jyllinge FC

Jyske 3-bold, lagde for første gang i stævnets historie vejen forbi Jyllinge, og byens fodboldklub Jyllinge FC, i weekenden. Der var godt vejr, fælles opvarmning og masser af glade børn.
Vejret viste sig fra sin pæne side, da mere end 1000 unge fodboldspillere i alderen 5-9 år indtog Jyske 3-bold byen der, efter en stor indsats af de frivillige, prydede banerne hos Jyllinge FC. 

Vidste man ikke bedre kunne man tro det var en stor grøn labyrint der prydede banerne hos værtsklubben, men der var blot tale om de mange karakteristiske grønne bander, der er en helt central del af Jyske 3-bold. 

8 timer med  masser af gang i den.
Mere end 250 hold deltog på dagen, og både forældre, kampledere, frivillige, DBU Sjællands koordinator og de mange spillere havde nok at se til i de 8 timer stævnet varede.

Specielt de frivillige fra Jyllinge FC ydede en stor indsats. Udover de 8 timer stævnet varede var de også i gang både før og efter med at sætte Jyske 3-bold byen op og pille den ned igen, samt alt hvad der ellers hører sig til når mere end 2000 mennesker kommer forbi ens anlæg.  

Se billeder fra dagen på vores Facebook side

Jyske 3-bold sæsonen er i gang.
Stævnet var det andet, af i alt 4 jyske 3-bold stævner der popper op på Sjælland, dog var stævnet det sidste inden sommerferien. 

Efter sommerferien, i september, starter Jyske 3-bold op i Hillerød fodbold for til sidst at slutte 2017 af i Næstved IF i oktober.

Læs mere om Jyske 3 bold her

Log ind