Måned

Mange protester giver forlænget sagsbehandlingstid

DBU Sjælland oplever i øjeblikket en markant stigning i antallet af protestsager. Desværre medfører dette en øjeblikkelig sagsbehandlingstid på op til tre uger fra datoen for sagens oprettelse.

Læs nyheden

Tilmelding til Ungdomspokalen 2017/18

Sidste frist for holdtilmelding nærmer sig, hvis dit ungdomshold skal mærke suset i den fælles ungdomspokalturnering 2017/18 for København, Lolland-Falster og Sjælland.

Læs nyheden

Er du vores nye dommerassistent?

DBU Sjælland søger per 1. august 2017 en dommerassistent, der kan være med til at løfte de mangeartede opgaver i vores organisation.

Læs nyheden

Eftersøgning afblæst: 14 pokaler fandt deres ejere.

28 hold havde fundet vej til finalen i deres respektive pokalturnering. 5 værtsklubber leverede rammerne, og mere end 1.000 mennesker på lægterne gav spillerne en fantastisk oplevelse.

Læs nyheden

Job: Hjælp os med at styrke dansk breddefodbold

Med ansættelse pr. 1. august 2017 søger vi en stærk kommunikator, der kan hjælpe os med at styrke dansk breddefodbold på tværs af landet. Bemærk at jobbet er på Fyn.

Læs nyheden

Fed weekend med sjove og søde fristelser

Nye venskaber er blevet skabt og broer er blevet bygget

Læs nyheden

Vi søger frivillige til Børn-Unge-Senior Udvalget

Vi søger to nye medlemmer med særlig interesse for pige- og kvindefodbold til DBU Sjællands Børn-Unge-Senior Udvalg (BUS-udvalget).

Læs nyheden

Fasthold de ældste ungdomsspillere med højere indplacering

Sammentømrede U19 drenge- og U18 pigehold kan nu ansøge om at blive indplaceret i højere serier ved overgangen til seniorfodbold. U19 Drenge kan komme direkte i Serie 3/4 og U18 Piger direkte i Kvindeserie 1.

Læs nyheden

Vejrudsigt tirsdag: Medaljeregn med chance for pokal

5 spillesteder, 14 pokaler, 28 hold. Tirsdag den 23’ende maj, bliver der spillet hele 14 pokalfinaler under DBU Sjælland. Så kom på banen og se noget god bold.

Læs nyheden

Nye drengerækker skal sætte udvikling i højsædet

Et pilotprojekt med tre særligt tilpassede drengerækker for U10, U11 og U12 skal sætte spillerudvikling i højsædet og skabe bedre sportslig matchning for de mest motiverede og særligt dygtige spillere.

Læs nyheden

Log ind