MENU

En oplevelse for livet! – Vinderen af Seriepokalen findes på torsdag.

Det her det bliver stort! Torsdag den 18. maj kulminerer en sæson med pokalfodbold med et brag af en fodboldkamp, når Snekkersten IF og Hundige BK mødes i Seriepokalfinalen 2017. Vinderen bliver hyldet på Brøndby Stadion i pausen imellem Brøndby IF og Lyngby BK.


Således så det ud da Måløv Boldklub i 2014 kunne lade sig hylde på Brøndby Stadion som vindere af Seriepokalen.  


Seriepokalen bliver afgjort på torsdag, med et brag af en kamp der efter 90 min. (og evt. tillægstid), endegyldigt afgør hvem der kan kalde sig vinder af DBU Sjælland Seriepokalen 2017.

Kampen står imellem Snekkersten IF og Hundige BK.

Selve kampen fløjtes i gang kl. 17.15 på bane 2, på Brøndbyernes IF’s anlæg på Brøndby Stadion 26, 2605 Brøndby, og det er selvfølgelig gratis at komme og se kampen.

Tribune, indmarch og pokalfest foran 31.500 mennesker.

En finalekamp fortjener selvfølgelig de optimale rammer, og igen i år vil rammerne være en storkamp værdig. Der vil være fælles indmarch, dommertrio, banetribune, og speaker på kampen.

Når vinderen af kampen er fundet, og medaljerne er overrakt, bliver begge hold inviteret ind til kamp på Brøndby Stadion hvor vinderne i pausen af kampen imellem Brøndby IF og Lyngby BK, vil få overrakt pokalen og blive hyldet af de op imod 31.500 tilskuere på Brøndby Stadion. En oplevelse der er de færreste forundt.   

Tilskuerne til Seriepokal finalen kan se frem til et brag af en kamp, kampprogrammer, musik, og mulighed for at tanke mad og drikke i løbet af kampen i det nærliggende klubhus.

Følg med i kampen på Livestream.

Er man forhindret i at komme til Brøndby Stadion og se finalen live, så er der i år for første gang i Seriepokalens historie, mulighed for at følge kampen direkte på Livestream. Der er nemlig i år lavet en aftale med det hold der normalvis dækker 3F ligakampene i Brøndby, om at få kampen på Livestream.

Måden man kommer ind og ser kampen er ved at gå ind på dbusjaelland.dk og klikke på "Stream af Pokalfinalen", på forsiden i nyhederne, også er det bare at sætte sig til rette, og nyde en god kamp med kommentering. 

Seriepokalen, en del af breddefodbolden.

DBU Sjælland Seriepokalen har været afviklet siden 2011, og indbefatter alle hold fra serie 5 til serie 2, der tilmelder sig turneringen. Seriepokalen har ikke været vundet af det samme hold 2 gange, og igen i år skal vi finde en ny vinder, da de to finalister, Snekkersten IF og Hundige BK, ikke tidligere har vundet turneringen.

I 2015, hvor sidste finale blev spillet, var det et ægte lokalopgør imellem Greve Fodbold og Ishøj BK, hvor Greve Fodbold endte med at trække sig sejrrigt ud af den hårdt kæmpede finale.

I år er der lidt længere imellem de to hold, da finale deltagerne repræsenterer henholdsvis det Nordligste Sjælland, og Københavns forstad.

Snekkersten IF’s vej til finalen

Snekkersten IF’s serie 2 hold stempler ind i finalen efter et pokalridt der har budt på 6 kampe, der startede med en 16-0 sejr på udebane over SSB FC fra serie 5. Siden har specielt defensiven vist sig holdbar med blot 2 indkasserede mål i 6 kampe, og når man som senest også formår at trække sig sejrrigt ud af et tæt opgør efter straffe, der endte hele 15-14, så har man fortjent en plads i finalen.

Om holdet der stiller til start torsdag siger træner Rikki Royal:

”Vi har mange der byder ind med mål, og generelt forsøger vi at praktisere en offensiv spillestil. Af samme årsag har vi mange facetter i vores offensive spil, og vi går meget op i at spille hurtigt possesionspil. Vi vil gerne holde bolden langs græsset når vi er på den, og der er ingen tvivl om at vi spiller en attraktiv form for fodbold."

Om pladsen i finalen, og stemningen i truppen udtaler Rikke Royal:

"For os har det været en rigtig god turnering. Vi har haft mange gode oplevelser. Drengene glæder sig også helt enormt til finalen, og vi håber at vi kan få revanche for tidligere nederlag i finalen”

Hundige BK vej til finalen

På den modsatte banehalvdel stiller Hundige BK’s serie 2 hold op. Deres vej til finalen i Seriepokalen 2017 er bygget på nogle meget tætte kampe, hvor hele 3 af holdets kampe er endt med en snæver 2-1 sejr. Værd at bemærke er det også at Hundige BK, kun i holdets seneste kamp, semifinalen imod Rosenhøj BK, har fået mulighed for at spille på eget græs, og således er de første 5 af holdets 6 sejre hentet på udebane.  

Træner for holdet, Mads Madsen, er ikke i tvivl om hvad der har ført dem i finalen:

 ”Vi har et stærkt kollektiv, og for os er den helt store stjerne ikke enkelte spillere, men holdet som helhed. Vi arbejder stenhårdt, og vores offensive spillere er med til at forsvare, ligesom at vores defensive spillere også har offensive forpligtelser.

Alle på holdet arbejder begge veje. Derudover så har vi lidt af det hele, og vi formår at omstille os efter kampbilledet. Vi går meget op i at turde og spille fodbold, men vi er heller ikke bange for at spille på omstillinger hvis situationen kræver det. "

Om pladsen i finalen siger Mads Madsen: 

"Vi meldte os egentlig til som en sideturnering for at holde alle spillerne igang. Da vi så vandt de første kampe kunne vi godt se at her var faktisk en mulighed for at gå hele vejen. Nu står vi så i finalen, og vi glæder os alle sammen helt vildt.

Vi er ikke den største klub, og der har været en enorm opbakning fra klubben, og alle omkring holdet. Vi har spillet os op fra serie 6 til serie 2, i løbet af de seneste fire år, så det her er lidt en kulmination på de sidste 4 års optur for holdet"

De to holds spillere glæder sig, DBU Sjælland glæder sig og vi håber at se rigtig mange til kampen på torsdag, hvor vi finder årets vinder af Seriepokalen 2017, og lader dem hylde inde på Brøndby Stadion.    

  


Log ind