Fed weekend med sjove og søde fristelser

Nye venskaber er blevet skabt og broer er blevet byggetI weekenden afholdt DBU Sjælland i samarbejde med Bakken, ”Bakkens Fodbold Festival”. Alle hold leverede rigtig flot fodbold og der var rigtig mange jævnbyrdige kampe. Mange forældre til spillerne og anden familie spillede en stor social rolle tæt ved banerne, og talrige venskaber blev knyttet på tværs af årgange og klubber. Der var atter tilfredshed med stævnet, og mange sagde på gensyn i 2018. 

Det var en super weekend og for det meste med et godt vejr. Og de mange frivillige var med til at skabe perfekte rammer om stævnet.

Afbud i god tid
Vi oplevede desværre en del udeblivelser ved dette års afvikling, vores frivillige på spillestederne prøvede på bedste vis at finde løsninger, hvilket desværre ikke var muligt i alle værtsklubberne. 
Hvis I til et stævne har svært ved at finde spillere, så meld afbud i god tid. Husk også at møde til tiden, så vores frivillige kan
nå at lave et nyt kampprogram i tilfælde af et uventet afbud i 11-time.

Et stævne af denne her størrelse kan kun arrangeres og afvikles med hjælp fra rigtig mange frivillige forældre og ledere. Vi vil gerne sige tusind tak for en fremragende indsats.

Sjov på Bakken

Ved tolvtiden var fodboldstævnet begge dage slut og herefter gik turen til Bakken, hvor medaljerne kunne afhentes og holdbilledet kunne tages ved siden af friluftsscenen. Herefter kastede fodboldbørnene og deres forældre sig ud i Bakkens mange hæsblæsende forlystelser. På 'plænen' kunne de, som ikke var fodboldmætte, duellere på pannabanen. 

Frilufttbingo og konkurrencer
Veloplagte Carolina Lybeck stod for underholdningen. Her var der friluftsbingo med store stofbolde, gæt en sangkonkurrence og meget mere på programmet.   
Undervejs i showet fik de dygtigste boldjonglører fra telefonboksen og vinder af skattejagten overrakt deres præmier. Og da de sidste præmier var blevet fordelt søndag var der kun tilbage for deltagerne at få prøvet de sidste forlystelser inden en begivenhedsrig dag var slut.  

Tak til værtsklubberne
En særlig tak skal det lyde til vores værtsklubber IF Skjold Birkerød, BSV, Gladsaxe-Hero, Lyngby BK og Virum-Sorgenfri BK, som lagde ressourcer og mandskab til dette års Bakkens Fodbold Festival som blev afholdt for ottende år træk. 
 
Slutteligt skal der naturligvis også lyde en stor tak til alle deltagende klubber for jeres store trofaste opbakning. Vi vil gøre alt for at leve op til jeres forventninger til deltagelsen i Bakkens Fodbold Festival 2018.

Se billederne fra vores arrangementer på vores Facebook-side - og giv os gerne et like.Log ind