MENU

Tilmelding til Sommerland Sjælland Pige Cup 2017

Husk at tilmeldingen lukker mandag den 22. maj 2017Fodboldfest kun for piger! Kombiner fodboldkampe med socialt sammenhold.

Sommerland Sjælland Pige Cup 2017 løber af stablen den 11. juni 2017.

DBU Sjælland tilbyder et storstilet børne/ung event med dit hold i centrum– Sommerland Sjælland Pige Cup, og I kan blive et af de mange heldige hold som skal deltage i festen. Tilmeld Jer i klubOffice og tag første skridt mod fællesskabet.     

Kom med til årets Sommerland Sjælland Pige Cup der løber af stablen den 11. juni 2017. Stævnet afholdes i samarbejde med forlystelsesparken Sommerland Sjælland og værtsklubben Nykøbing IF. 

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe på Nykøbings IF’s baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Hvorfor deltage i Sommerland Sjælland Pige Cup

  • Heldags familie oplevelse -  det er måske et lidt rummeligt ord, men det er faktisk konkret nok. DBU Sjælland har nemlig skabt et event som kun er jeres univers, hvor alle rammerne er sat til en festlig og overskuelig dag. Alle er vindere, det handler om det sociale og ikke resultatet.
  • Mere end fodbold – Fodbold giver i sig selv mange oplevelser og følelsen af fællesskab, men for børn og unge spiller aktiviteter med vennerne en meget stor rolle. Det er vigtigt at vi har mere end bolden som fællesnævner. Dette event har rammen og aktiviteter som kan give JERES hold flere oplevelser sammen uden for banen. 
  • Forældreopbakning – Eventen skal ses som en god mulighed for at tilbringe dagen eller weekenden med overnatning med dit barn og resten af fodboldholdet, hvor både interessen for fodbold og det mere afslappede picnic sociale forhold kan styrkes med de andre forældre igennem dagen. 

Hvem kan deltage
Alle pigehold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U7 til og med U17.

Tilmelding og pris
Tilmeldingen til stævnet lukker den 22. maj. NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.

Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

Afvikling af kampe
Der spilles så vidt muligt i 5-holds puljer og spilletiden er 11 minutter pr. kamp.

Adgangsbilletter til Sommerland Sjælland
Adgangsbilletter til forlystelsesparken Sommerland Sjælland udleveres i DBU Sjællands telt på stævnepladsen. Antallet af adgangsbilletter for et 3-mands hold er 6 billetter (3 spillere på banen + 2 udskiftere + en træner), for et 5 mands hold er det 9 billetter (5 spillere, 3 udskiftere + en træner). Antallet af adgangsbilletter for et 8 mands hold gælder, 8 spillere, 3 udskiftere og en træner. Der er medaljer til spillerne. 

Rabat på indgangsbilletter
På spillestedet kan forældre, søskende og andre købe billetter til Sommerland Sjælland til en pris af 140 kr. pr. person. Normalprisen ved indgangen til Sommerland Sjælland er 249 kr. pr. person (online bestilling 235,00) – husk derfor at købe billetter på spillestedet. 

Som noget nyt i 2017 vil der kun være mulighed for at betale med dankort og mobilepay, og IKKE kontanter.

Læs mere om Sommerland Sjælland Pige Cup 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.Log ind