Vejrudsigt tirsdag: Medaljeregn med chance for pokal

5 spillesteder, 14 pokaler, 28 hold. Tirsdag den 23’ende maj, bliver der spillet hele 14 pokalfinaler under DBU Sjælland. Så kom på banen og se noget god bold.
Pokalfinalerne rykker ud i det Sjællandske landskab, skrev vi tilbage i januar, og nu er der ikke længe til de 5 værtsklubber tager imod finalisterne i deres respektive pokalturneringer.

28 hold skal dyste om de 14 pokaler der er på højkant, når DBU Sjællands pokalvindere skal findes i hele 14 pokalturneringer.

Flere af holdenes pokalridt startede helt tilbage i august, og for nogle er denne dag således kulmination på 9 måneders pokalfodbold.

Finaler, spillesteder og tidspunkt.

Spillested Årgang  Hold Hold Tidspunkt
Birkerød Stadion  U14 (pige) Hillerød GI Brøndbyernes IF 17:30
Birkerød Stadion
 U15 (pige) IF Skjold Birkerød Greve Fodbold 19:00
Ballerup Idrætspark  U16 (pige) BSF B93 17:15
Ballerup Idrætspark
 U18 (pige) Brøndbyernes IF B93 19:00
Køge Stadion  U15 (drenge B) Langebæk Alliancen BSF 17.30
Køge Stadion  U14 (drenge B) IS Skævinge Langebæk Alliancen 19:00
Allerød Idrætspark  Kvindesenior (8:8) Orient GI Fløng-Hedehusene Fodbold 17:00
Allerød Idrætspark
 U13 (drenge B) Tølløse BK IF Skjold Birkerød 18:30
Allerød Idrætspark
 U13 (pige) Sundby BK B93 18:30
Allerød Idrætspark
 Herresenior (8:8) SIF Oldboys and Oldgirls Høje Taastrup Idrætsforening 20:00
Allerød Idrætspark
 Veteran (8:8) FC Hvidovre Rosenhøj BK 20:00
Allerød Idrætspark
 U13 (drenge A) Farum BK Brøndbyernes IF 17:00
Farum Park  U14 (drenge A) Brøndbyernes IF Farum BK 17:30
Farum Park  U15 (drenge A) HB Køge FC København 19:15

 Nye rammer – endnu mere stemning.

Efter de seneste år at have været afviklet i Farum Park - nu Right To Dream Park, er det i år blevet tid til noget nyt. Derfor har DBU Sjælland kigget ud i det sjællandske fodboldlandskab efter de helt rigtige rammer til afviklingen af årets pokalfinaler og dem har vi fundet. 

Hele 5 værtsklubber leverer, en god stadionbane, tribune samt lydanlæg. Alt sammen for at sikre at rammerne, både indenfor og udenfor kridtstregerne, står mål med den indsats, som de finaleklare hold har ydet for at nå frem til denne kamp. 

Udover de rent fysiske rammer spilles alle kampe med dommertrio samt boldpiger/drenge, og der er ingen tvivl om at denne dag er med til at give de deltagende spillere en smagsprøve på et setup, der ikke er langt fra det de ser i weekenden i fjernsynet. 

Ligeledes tror vi på, at de mere intime rammer, som de nye værtsklubber leverer, kan være med til at give en endnu bedre stemning omkring kampene, og vi ser derfor meget  frem til denne dag i pokalfodboldens tegn. 

Kom ud og støt op

Pokalfinaler er bare noget helt særligt, og med kampe fra U14 – Veteran er der mulighed for at se en stor del af hvad den sjællandske fodbold har at byde på når den er allerbedst. Derfor opfordrer vi alle til at komme ud på de respektive stadions og bidrage til en fantastisk dag, vi ved at spillerne glæder sig helt vildt.

 

  


Log ind