MENU

Vi søger frivillige til Børn-Unge-Senior Udvalget

Vi søger to nye medlemmer med særlig interesse for pige- og kvindefodbold til DBU Sjællands Børn-Unge-Senior Udvalg (BUS-udvalget).Som frivillig hos DBU Sjælland er du både med til at skabe rammerne og til at udfylde dem. Her ses to frivillige under præmieoverrækkelsen til Bakkens Fodbold Festival.
  Brænder du for breddefodbolden, og vil du være med til at udvikle rammerne for fodbold for børn, unge og seniorer? Så har du nu chancen for at blive medlem af DBU Sjællands Børne- Ungdoms- og Senior-udvalg. 

Vi søger i øjeblikket to medlemmer: 

1 nyt medlem med særlig erfaring og interesse for pigefodbold. 
1 nyt medlem med særlig erfaring og interesse for pige/kvindefodbold 

Om DBU Sjælland 
DBU Sjælland er fodboldklubbernes organisation på Sjælland. Organisationen tæller ca. 370 medlemsklubber med ca. 90.000 aktive fodboldspillere. DBU Sjælland ledes af en politisk valgt bestyrelse og opgaverne løftes blandt andet af over 100 frivillige DBU Sjælland-ambassadører. Administrationen består af i alt 24 medarbejdere  placeret i Roskilde, hvorfra turnerings- og stævneaktivitet, kursus- og dommervirksomhed administreres og udviklingsinitiativer tilbydes.

Om jobbet, opgaven og vilkår
Med en plads i DBU Sjællands Børne- Ungdoms- og Senior-udvalg (BUS-udvalget) får du mulighed for at kombinere din fodboldpassion med muligheden for at præge breddefodboldens rammevilkår. BUS-udvalgets opgave er at sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnestilbud på alle niveauer, samt opfange signaler fra klubberne med henblik på justering af eksisterende turneringstilbud.

BUS-udvalget kan for eksempel arbejde med:
- Dialog med klubberne.  
- Hvilke typer af børnestævner skal udbydes?
- I hvilken grad skal klubbers ungdomsafdelinger have mulighed for brug af spillere fra klubbens øvrige hold på klubbens lavere rangerende hold?
- Hvilke turneringstilbud skal DBU Sjælland have i fremtiden?
- Skal man udbyde 5-, 8- eller 11-mandsfodbold i veteranrækker?

Arbejdet foregår på frivillig basis, men DBU Sjælland dækker dine transportudgifter. Du får endvidere status som ”DBU Sjælland Ambassadør” og kan i denne forbindelse repræsentere DBU Sjælland ved officielle arrangementer, stævner m.v. Du bliver i denne anledning udstyret med passende påklædning til brug ved opgaven.

Tidsforbrug
Du deltager i 6-8 møder pr. år, og det estimeres, at du skal afsætte gennemsnitligt 5 timer pr. måned til arbejdet i udvalget. Derudover forventes det, at du efter behov er villig til at give en hånd med ved unionens aktiviter. 

Om dig 
Hvis du kan genkende dig selv i nedenstående egenskaber og kvalifikationer, så er du et oplagt emne som medlem af BUS-udvalget.

• Bred indsigt i breddefodboldklubbers virkelighed, der rækker ud over egen klub
• Mangeårig erfaring er ikke en forudsætning; det vigtigste er passion og ”drive”
• Gode kommunikative evner
• Interesse og erfaring i pige- eller kvindeseniorfodbold. 

Yderligere information 

Klik her for at læse mere om DBU Sjællands BUS-udvalg 
 
Du er endvidere velkommen til at kontakte formand for BUS-udvalget Kim Møller på tlf. 23605137 eller mail kimrye@mail.tele.dk. 

Ansøgning
Hvis du er interesseret i at blive medlem, bedes du sende en kort ansøgning per mail, hvor du fortæller om din baggrund og motivation til at blive medlem af BUS-udvalget. Ansøgningen sendes til bras@dbusjaelland.dk senest den 22. juni 2017.

Vi holder løbende øje med indkomne ansøgninger, så send gerne din ansøgning med det samme.

Log ind