MENU

Hvordan sikrer vi bedre niveauopdeling i sjællandsk børnefodbold?

Niveauopdeling i børnefodbold, ny C-træneruddannelse, udfordringer med døm-selv-kampe og 12-tals piger i fodbold. Ved delegeretmødet 2018 kan din klub sætte sit aftryk på fire væsentlige temaer i sjællandsk fodbold.


Fodbold er en kultur der emmer af resultater. Mange hold vil hellere have succesoplevelser i lavere rækker frem for udvikling og lige kampe. Men hvem vinder i realiteten, når holdene
bliver tilmeldt den forkerte række? Hvordan udvikler det børnene? Og giver det dem motivation?

Det er blot en af de fire workshops ved DBU Sjællands delegeretmøde 3. februar 2018, hvor din klub kan komme med input, dele erfaringer og indgå i et samarbejde omkring at styrke og udvikle Sjællandsk Fodbold. Hver delegeret kan deltage i to workshops. 

De øvrige workshops har fokus på træneruddannelse, udfordringer med døm-selv-kampe og 12-tals piger i fodbolden - læs invitationen her.  

Du kan sætte dit aftryk på følgende workshops: 

Uddannelse er mere end øvelser
Den 1. januar 2018 træder den nye C-uddannelse i kraft, kom og hør, projektleder i DBU Claus Frank-Nielsens, oplæg om baggrunden for den nye uddannelse. Den nye C-træneruddannelse er meget mere end træningsøvelser – det er en pakke, som giver træneren både faglige, pædagogiske og sociale kompetencer.
Hvad er baggrunden? Hvordan ser den nye uddannelse ud? Og hvad kræver det at deltage? Dette er blot nogle af de spørgsmål som I vil kunne få svar på til workshoppen.

Hvordan sikrer vi bedre niveauopdeling i sjællandsk børnefodbold?
Fodbold er en kultur der emmer af resultater. Mange hold vil hellere have succesoplevelser i lavere rækker frem for udvikling og lige kampe – Men hvem vinder i realiteten når holdene
bliver tilmeldt den forkerte række? Hvordan udvikler det børnene?
Og giver det dem motivation? Kom og deltag i debatten, hvordan sikrer og opretholder vi en bedre niveauopdeling i sjællandsk børnefodbold.

Har din klub udfordringer med døm-selv kampene?
Hvis svaret er ja, så er I ikke alene, deltag i workshoppen og bliv inspireret til, hvordan I skaber et godt ”døm-selv” miljø. Der spilles ca. 10.050 døm-selv fodboldkampe, hvor ca. 9 ud af de 40 ender som en skrivebordssag, ingen fodboldkampe bør afgøres på skrivebordet.
Derfor ser vi nærmere på hvilke tiltag der med stor fordel nemt kan implementeres uden omkostninger.

Har vi KUN elitefodbold i dansk pige-kvindefodbold?

Er eliten blevet det perfekte? Og hvis ja – hvordan påvirker det så bredden, når pigerne lever i en enten/eller ungdomskultur.

Du kan tilmelde dig delegeretmødet frem til 19. januar på linket herunder. Du finder indkaldelsen her.

TILMELD DIG DELEGERETMØDET 3. FEBRUAR 2018

Log ind