Måned

Reform af breddefodbolden

Ved DBU Sjællands delegeretmøde 2018 er der kun et forslag på dagsordenen - 'Principerklæring for DBU Bredde'. Her kan du blive klogere på, hvorfor forslaget er et af de vigtigste i mange år.

Læs nyheden

Hvordan sikrer vi bedre niveauopdeling i sjællandsk børnefodbold?

Niveauopdeling i børnefodbold, ny C-træneruddannelse, udfordringer med døm-selv-kampe og 12-tals piger i fodbold. Ved delegeretmødet 2018 kan din klub sætte sit aftryk på fire væsentlige temaer i sjællandsk fodbold.

Læs nyheden

Medaljestævner på 1/2 bane for de yngste

Der er nu åbnet for tilmeldingen til medaljestævnerne på 1/2 bane for de yngste fodboldspillere (U5, U6, U7 og U8 Drenge samt U7 og U8 Piger). Der er begrænsede pladser, så rækkerne lukkes når de er fyldte - dog senest 29. januar.

Læs nyheden

Læs formandens skriftlige beretning

Du kan nu læse Ole Jacobsens skriftlige beretning for året 2017, hvor han kommer ind på årets store temaer - herunder omorganisering af dommerhjælpen, holdkortstramninger og de fodboldfrivilliges værdi for Danmark.

Læs nyheden

Her er de skattefri takster for 2018

Hvor meget må man som fodboldklub udbetale til sine ulønnede trænere og ledere? Se de opdaterede skattefri takster her.

Læs nyheden

Trænerkursus: Fastholdelse af teenagepiger

Hvordan organiserer og træner vi teenagepiger på en måde, hvor vi fastholder dem i fodbolden? Det kan du få inspiration til ved DBU Sjællands trænerakademis 5. del 2. marts 2018 hos Snekkersten IF.

Læs nyheden

Trænerkursus: Fastholdelse og udvikling af ungdomsspillere

2. februar kan du få ny inspiration til arbejdet med at fastholde og udvikle ungdomsspillere i din klub. Instruktøren er Thomas Slosarich, der er talentchef i FC Roskilde og indehaver af UEFA's højeste træneruddannelse P-licensen.

Læs nyheden

Log ind