MENU

Trænerkursus: Fastholdelse og udvikling af ungdomsspillere

2. februar kan du få ny inspiration til arbejdet med at fastholde og udvikle ungdomsspillere i din klub. Instruktøren er Thomas Slosarich, der er talentchef i FC Roskilde og indehaver af UEFA's højeste træneruddannelse P-licensen.
Hvordan fastholder vi en stor bredde og samtidig sikrer udviklingen af klubbens ungdomsspillere? Dette emne kan du få ny inspiration til ved DBU Sjællands kommende kursus 'Fastholdelse og udvikling af ungdomsspillere' 2. februar i ishøj Idrætscenter.    

Kursets instruktør er Thomas Slosarich, der er talentchef i FC Roskilde. Inden han fandt sig til rette i 'Ørnereden' var Thomas Slosarich gennem 10 år talenttræner i DBU og er ligeledes indehaver af UEFA's højeste trænerlicens - P-licensen - ligesom han er DBU instruktør.   

Den rutinerede ínstruktør sætter selv følgende formel på udfordringen med at fastholde og udvikle ungdomsspillere. 

”Vi skal udvikle spillerne maksimalt indenfor deres respektive talent og potentiale, og det skal gøres via tydelige og individuelt tilpassede krav og kvalitetstræning", siger Thomas Slosarich. 

Men hvordan gør man det i praksis? Ved at deltage på trænerkurset kan du få viden og helt håndgribelige træningsøvelser med hjem i rygsækken. Derudover får du 3 timer til opretholdelse af en eventuel C- eller B-licens. 

Aftenens program

Kl. 17.30 
Velkomst og registrering
Sandwich og vand

Kl. 17.45
Teoretisk præsentation og oplæg.
Fokus på øvelsesvalg der fastholder og udvikler, bl.a. spillerinvolvering, spilintelligens, attitude m.v. –

Kl. 18.30
Praktiske øvelser på banen med mediehold

Kl. 20.00
Kaffe og kage
Spørgsmål og debat
Erfaringer fra deltagerne 
Afrunding

Kl. 21.30 (senest)
Tak for i aften, kom godt hjem 

Tilmelding og pris
Seneste tilmelding er mandag den 29. januar  

Deltagerprisen er 350 kroner per person 

TILMELD DIG HER

Log ind