MENU

38.264 medlemmer er repræsenteret på DBU Sjællands delegeretmøde 2019

Næsten halvdelen af de sjællandske fodboldklubbers medlemmer er repræsenteret ved DBU Sjællands delegeretmøde 2019

38.264 medlemmer er repræsenteret på DBU Sjællands delegeretmøde 2019

Med mere end 43% af de sjællandske fodboldklubbers medlemmer repræsenteret på DBU Sjællands delegeretmøde, er der igen i år et fint fremmøde til årets delegeretmøde. 

Gang i stemmesedlerne
Med hele 10 forslag på dagsordenen så er der nok at tage stilling til for de mange delegerede, der sammenlagt repræsenterer 68 medlemsklubber.  

Foruden de 10 forslag, så er der som alle andre år, også præsentation af DBU Sjællands regnskab for 2018, valg til bestyrelsen samt årsberetningen fra DBU Sjællands bestyrelse. 

Meget mere end et møde
Udover selve mødet er det muligt for de deltagende klubber, at deltage i en af tre workshops på dagen, hvor et emne og et fokus, vil blive taget under kærlig behandling. 

Workshops hvor de deltagende klubber kan erfaringsudveksle, vidensdele, og få inspiration fra workshoppens oplægsholder. 

Det er der en stor del af dagens delegerede der har valgt, se hvilken workshop din klub deltager i her 

Hædring af frivillige
Igen i år har DBU Sjælland været ude i klubberne og hylde nogle af de frivillige, der hver dag gør en forskel for den sjællandske fodbold. 

Det kan du læse mere om her

Der er dog to frivillige der også vil blive hyldet på delegeretmødet med Erik Asmunds Rejselegat, for deres frivillige indsats for sjællandsk fodbold.

Vi glæder os til at se jer
DBU Sjælland ser frem til at se de mange tilmeldte delerede til årets delegeretmøde i MEET Copenhagen Conference Center på lørdag, d. 02.02.2019. 

Selve mødet starter kl. 10.00 men de tre workshops er allerede i gang fra kl. 9.00. 

Vi glæder os til at se jer

Log ind