Skal seniorturneringen laves om? Eller har I forslag til fx ændring af ungdomsrækkerne på Sjælland? Så er det nu, at I har chancen for at fremsætte forslag til ændringer af DBU Sjællands love, turneringsreglement, turneringsbestemmelser og andre ændringer.

Hvis din klub overvejer at fremsætte forslag til ændringer af f.eks. DBU Sjællands love eller turneringsreglement, så skal forslaget være indsendt senest den 1. november 2024.

DBU Sjælland er fodboldklubbernes interesseorganisation på Sjælland, og dermed er det også medlemsklubberne, der bestemmer over fodbolden på Sjælland. Alle DBU Sjællands medlemsklubber, uanset størrelse, har mulighed for at indsende forslag.

Og når et klubforslag bringes til afstemning, så er selv de mindste klubber ligestillet med de største i afstemningen. Hver medlemsklub har nemlig 2 stemmer, uanset antal medlemmer.

Formelle krav til klubforslag

Udover tidsfristen er der en række formelle krav, der skal opfyldes, hvis et forslag skal tages med på delegeretmødet den 1. februar 2025. Først og fremmest skal klubforslaget indsendes af en officiel kontaktperson fra din klub. Og dernæst skal det indeholde følgende:

  • En formulering af forslaget
  • En henvisning til relevante paragraffer i DBU Sjællands love, turneringsreglement eller turneringsbestemmelser.
  • En henvisning til en bestyrelsesbeslutning
  • En begrundelse for at fremsætte forslaget

FORSLAG SKAL SENDES SENEST 1. NOVEMBER VIA MAIL TIL: info@dbusjaelland.dk

DBU Sjælland klar til at hjælpe ved spørgsmål

Administrationen står naturligvis til rådighed med hjælp til paragraffer, konsekvenser samt samspil med fællesreglementet samt øvrige aftaler med resten af organisationen.

Lever jeres forslag op til de formelle krav, vil det blive behandlet og sendt til afstemning ved delegeretmødet.

DBU Sjællands administration kan rådgive og hjælpe jer i forbindelse med udarbejdelsen af et klubforslag. I så fald kan du kontakte Bettina Pauck Hansen på telefon eller mail.

DBUS Medarbejdere 140324 044
Sekretær Bettina Pauck Hansen
Karantæner, Dispensationer, Klager, Medlemstal mm. 4634 0737