1/2 banestævner

1/2 banestævner er indendørs fodbold for de yngste børneårgange.
DSC 3284

½ banestævner er indendørs fodbold for de yngste børneårgange med masser af aktioner med og uden bold. Du kan tilmelde dit hold til et eller flere 1/2 banestævner via din klubs adgang til KlubOffice så længe stævnerne er åbne for holdtilmeldinger.

Sådan spiller vi
Ligesom andre år spilles der med en futsalbold for børn. Der spilles 4 mod 4 og med højst 2 udskiftere. Der spilles uden målmand, som i udendørs 3-mands. Der spilles i 5-holdspuljer, så alle så vidt muligt får 4 kampe. Og så spilles der på tværs af hallen med bander langs siderne og en banedeler på midten.

Hvem kan deltage?
Der er stævner for U5 drenge, U6 drenge, U7 drenge, U7 piger, U8 drenge og U8 pige. Stævnerne bliver tilrettelagt således at de yngste årgange spiller tidligst og de ældste årgange spiller til sidst i stævnet.

Tilmelding
Tilmelding skal som altid foregå via din klubs adgang til KlubOffice. Fordelingen af pladser sker efter først-til-mølle-princippet. Derfor kan det forekomme, at et stævne lukker før tid, da der kun er plads til 60 hold.

Typisk vil seks 1/2 banestævner være åbne for holdtilmeldinger ad gangen og tilmelding til stævnerne foretages enkeltvis. Vær derfor opmærksom på tilmeldingsfristerne.

Da der kan forekomme ændringer omkring spillesteder, tilmeldingsfrister og lignende anbefaler vi, at du holder dig løbende orienteret omkring 1/2 banestævner på denne side. 

Venteliste
Fordelingen af pladser sker efter først-til-mølle-princippet. Derfor kan det forekomme, at et stævne lukker før tid, da der er begrænsede pladser. Hvis en række er lukket ned, så er det muligt at komme på venteliste ved at skrive en mail til jerp@dbusjaelland.dk. Ved høj tilmeldingsfrekvens kan det forekomme, at der bliver tilføjet flere stævner på et senere tidspunkt.

Priser:
Holdtilmelding: 225 kroner pr. hold pr. stævne.
Holdtilmelding ved medaljestævner: 335 kroner pr. hold pr. stævne
Trækning/afbud: 200 kroner
Udeblivelse: Bøde på 1.000 kroner

 

Oversigt over ½ banestævner 2019/2020
Klik her for en oversigt over ½ banestævner, tilmeldingsstart og frister for 2019/2020