Måned

Stor glæde og jubel ved Final Indoor

Det var en helt forrygende indsats, som spillerne fra de mange sjællandske klubber lagde for dagen, da de i weekenden deltog i Final Indoor.

Læs nyheden

Bakkens Fodbold Festival 21. og 22. maj 2016

Så er Bakkens Fodbold Festival åben for tilmelding via din klub og som noget nyt er årgangene udvidet, så det er muligt at tilmelde hold fra U8 til og med U14.

Læs nyheden

Jyske 3-bold - seriøst sjovt børnefodbold

Sæsonen for 2016 er klar. Igen i år bliver det seriøst sjovt! Sæt X i kalenderen og tilmeld dit hold allerede i dag.

Læs nyheden

Final countdown til Sjællandsmesterskaberne i Roskilde!

Sæsonen rundes af med maner med Sjællandsmesterskaberne i indefodbold Final Indoor.

Læs nyheden

Fodbold for børn med fysisk funktionsnedsættelse

Nordsjællandske Melby-Liseleje IF går nye veje for at inkludere børn med funktionsnedsættelse i den traditionelle foreningsfodbold.

Læs nyheden

Inspiration til fastholdelse i ungdomsfodbolden

Ved to inspirationsaftener i Køge og Allerød kan din klub få inspiration til at fastholde flere ungdomsspillere i fodbolden.

Læs nyheden

Countdown til Final Indoor i Roskilde

Igen i år afholder DBU Sjælland det store fælles finalestævne for indefodbolden Final Indoor den 27. og 28. februar 2016 i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena.

Læs nyheden

Sidste chance for at søge DBU's Ungdomsfond

15. februar er sidste frist for at ansøge DBU's Ungdomsfond om midler til en aktivitet som gavner ungdomsfodbolden. I Munkevænget FI blev 10.000,- kroner fra ungdomsfonden forvandlet til et nyt U13-hold og startskuddet til etablering af ungdomsfodbold i klubben.

Læs nyheden

Ungdomsseminar: Deltag i debatten

DBU København indbyder til Ungdomsseminar med spændende oplægsholdere, hvor du kan blive inspireret og få nye værktøjer til at motivere og fastholde jeres ungdomsmedlemmer.

Læs nyheden

35 klubber mangler at indberette medlemstal

MEDLEMSTAL: DBU Sjælland har netop udsendt påmindelser til de klubber, som endnu ikke har indberettet medlemstal til Danmarks Idræts-Forbund. I alt 35 fodboldklubber mangler at indsende oplysninger. Den nye frist hedder mandag 8. februar.

Læs nyheden

Log ind