Måned

Nye aftaler styrker fodbolden

Nye samarbejdsaftaler sætter klubberne i centrum og sikrer en øget nærhed i opgaveløsningen, og alle elementer er en klar styrkelse af dansk fodbolds samlede udviklingsmuligheder på alle niveauer, siger DBU Sjællands formand, Ole Jacobsen.

Læs nyheden

Tilmelding åbner til forårets første 1/2 banestævner

Søndag 27. november åbner holdtilmeldingen til forårets første 1/2 banestævner.

Læs nyheden

Dommere fik fyldt rygsækken op

Emblemer, middag og B.S. Christiansen var medvirkende til at give de sjællandske dommere en hyggelig og læringsrig aften.

Læs nyheden

Puljer frigivet i Drenge Øst forår 2017

Drengeindrangeringsgruppen fra DBU Sjælland og København har besluttet følgende sammensætning af puljerne til den fælles ungdomsturnering Drenge Øst for foråret 2017.

Læs nyheden

Puljer frigivet i Pige Øst forår 2017

Pigeindrangeringsgruppen fra DBU Sjælland og København har besluttet følgende sammensætning af puljerne til turneringen foråret 2017.

Læs nyheden

Greve Fodbold er årets børneklub

Fælles retning, fokus på det gode udviklingsmiljø og struktur var et par af nøgleordene, da Greve Fodbold blev hædret med titlen årets børneklub 3. november.

Læs nyheden

DEL2017: Klubforslag indsendes senest 1. december

1. december er sidste frist, hvis man som klub vil fremsætte forslag til ændringer af DBU Sjællands love, reglementer, turneringsbestemmelser eller stille øvrige forslag, som ønskes behandlet på DBU Sjællands delegeretmøde.

Læs nyheden

Bliver de frivilliges indsats anerkendt og værdsat?

Vi har brug for din hjælp til at blive klogere på det frivillige arbejde og anerkendelse i de sjællandske fodboldklubber.

Læs nyheden

Flere redskaber til DBU Sjællands disciplinære system

Er der behov for fotodokumentation, en simplificering af reglerne eller noget helt tredje for at forbedre DBU Sjællands disciplinæres system? Dette blev debatteret af 37 klubledere 3. november i Roskilde.

Læs nyheden

Log ind