Sommerland Sjælland Drenge Cup

En dag med drengene! - Sommerland Sjælland Drenge Cup er fodbold og forlystelser i herlig forening

Kom med til årets Sommerland Sjælland Drenge Cup, d. 15 juni eller 16 juni 2019. Stævnet, der er et samarbejde imellem Sommerland Sjælland, en nærliggende værtsklub og DBU Sjælland, indeholder både fodboldstævne og en hyggelig eftermiddag i . afholdes i samarbejde med forlystelsesparken Sommerland Sjælland og en nærliggende værtsklub.

Om formiddagen spilles der 3- og 5- mands kampe på nærliggende værtsklubs baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Sommerland Sjælland Drenge cuppen handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele familien om eftermiddagen i Sommerland Sjælland.

Øvrige deltagere kan derfor købe indgangsbilletter, med adgang til vandlandet og parken, gennem DBU Sjælland på spillepladsen til stærkt reduceret pris.

Hvem kan deltage
Alle drengehold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U5 til og med U11.

Tilmelding og pris
Tilmeldingen til stævnet åbner d. 8. december og lukker d. 17. maj.
NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.

Husk at man ved tilmelding, selv kan vælge om man ønsker at spille lørdag d. 15. juni eller søndag d. 16 juni

Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker og den angivne pris er per hold

3-mands
U5 3-mands 400.-
U6 3-mands 400.-
U7 3-mands 400.-
Bemærk: I 3-mandsrækkerne er der ingen niveauinddeling.

5-mands
U8 5-mands 450,- 1,2,3 og begynderniveau
U9 5-mands 450,- 1,2, 3 og begynderniveau
U10 5-mands 450,- 1,2,3 og begynderniveau
U11 5-mands 450,- 1, 2 og 3-4


Afvikling af kampe
Der spilles så vidt muligt i 5-holds puljer og spilletiden er 11 minutter pr. kamp.

Tilmelding inden kampstart
I DBU Sjællands telt ved værtsklubbens baner melder holdene ind. Det er vigtigt at alle hold møder ind en halv time før kampstart, så der er tid til at orientere sig, klæde om osv. Husk der kan være en del trafik på det givne tidspunkt.

Adgangsbilletter til Sommerland Sjælland
Adgangsbilletter til forlystelsesparken Sommerland Sjælland udleveres i DBU Sjællands telt på stævnepladsen. Antallet af adgangsbilletter for et 3-mands hold er 7 billetter (3 spillere på banen + 2 udskiftere + to trænere), for et 5 mands hold er det 10 billetter (5 spillere, 3 udskiftere + to trænere). Der er medaljer til spillerne.

Rabat på indgangsbilletter til mor, far, søskende og venner
På spillestedet kan forældre, søskende og andre købe billetter til Sommerland Sjælland til en pris af 140 kr. pr. person. Normalprisen ved indgangen til Sommerland Sjælland er 249 kr. pr. person (online bestilling 235,00) – husk derfor at købe billetter på spillestedet.

OBS: Det er kun muligt at betale med Dankort og MobilePay, og IKKE kontanter.

Kampprogram
De deltagende hold vil cirka 10 dage før stævne afviklingen modtage kampprogrammet pr. mail til klubbernes postadresser.

Overnatning
Ved Sommerland Sjælland Drenge Cup har man som hold mulighed for at forlænge oplevelsen og det sociale med en overnatning. Dette kan potentielt give holdet og de mange forældre en masse gode oplevelser både socialt og fodboldmæssigt.
Derfor er der mulighed for at tilkøbe en overnatning i Sommerland Sjælland, se mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside.

Spørgsmål

 

 

Brian Rasmussen
Administrator Brian Rasmussen
8-mandsturnering U12-U11, Event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741 2214 2108 (træffes 10-15)