Events

I DBU Sjælland afholder vi hele året særlige børnefodboldstævner- og events. Her på siden, kan du få et overblik over vores fantastiske sommerevents og vores fodboldfestivaler.


SOMMEREVENTS

Styrk fællesskabet med en dag i fodboldens og holdåndens tegn. Til DBU Sjællands sommerevents tilbyder vi en oplagt mulighed for at få en oplevelse sammen på fodboldholdet - og vi fylder stævnerne med både masser af fodbold og underholdning for hele familien.


FODBOLDFESTIVALER

I DBU's strategi for dansk børnefodbold er der seks lokomotiver, som skal rykke børnefodbolden fremad. Et af de lokomotiver er 'udviklingen af fodboldfestivaler', som skal være med til at skabe glæde hos børnene, inspirere trænere og indbyde til sparring med forældre i forhold til deres adfærd på sidelinjen.

DBU Sjællands fodboldfestivaler er sat i verden for at sikre sjove, anderledes og nytænkende kampmuligheder for børn på hele Sjælland. Derfor er det også alternative spille- og stævneformer, som tilgodeser forskellige typer af kompetencer i kampmiljøet - og som er med til at udvikle børnene på deres præmisser.