Sommerland Sjælland Pige Cup

En perfekt dag med pigerne! - Få en på opleveren til Sommerland Sjællands Pige Cup, en dag med det sociale i højsædet!

 

Først spiller du et fodboldstævne, og så får du en tur i en forlystelsespark. Hvis det lyder som en perfekt dag for en fodboldpige, så har DBU Sjælland et sjovt tilbud til dig og dine holdkammerater søndag den 5. september 2021.

Alle piger får en underholdende og hyggelig dag sammen med deres træner, holdkammerater og familie.

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe ved en nærliggende værtsklub. Efter udskejelserne på fodboldbanerne tager alle spillerne videre i Sommerland Sjælland, hvor præmieoverrækkelse for alle de deltagende hold finder sted – her er der plads til at familie og venner kan hylde holdene og tage billeder.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse til hyggeligt samvær med holdkammeraterne og deres familier i forlystelsesparken.

Det sociale fremfor resultaterne
Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Sommerland Sjælland Pige Cup handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en oplevelse for hele familien om eftermiddagen i Sommerland Sjælland.

Øvrige deltagere kan derfor købe indgangsbilletter, med adgang til forlystelsesparken, gennem DBU Sjælland på spillepladsen til stærkt reduceret pris.

Hvem kan deltage
Alle pigehold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U7 til og med U13.

Tilmelding og pris
NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.

Tilmeldingen skal ske via KlubOffice og sidste frist for tilmelding er d. 22. august 2021.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker og den angivne pris er per hold

3-mands
U7 3-mands 465.-
U8 3-mands 465,-
Bemærk: I 3-mandsrækkerne er der ingen niveauinddeling.

5-mands
U8 5-mands 515,- 1, 2-3
U9 5-mands 515,- 1, 2-3
U10 5-mands 515,- 1, 2-3
U11 5-mands 515,- 1, 2-3

8-mands 
U11 8-mands 615,- 1, 2-3
U12 8-mands 615,- 1, 2-3
U13 8-mands 615,- 1, 2-3

Afvikling af kampe
Der spilles så vidt muligt i 5-holds puljer og spilletiden er 11 minutter pr. kamp.

Tilmelding inden kampstart
I DBU Sjællands telt ved værtsklubbens baner melder holdene ind. Det er vigtigt at alle hold møder ind en halv time før kampstart, så der er tid til at orientere sig, klæde om osv. Husk der kan være en del trafik på det givne tidspunkt.

Kampprogram
De deltagende hold vil cirka d. 20. august modtage kampprogrammet pr. mail til klubbernes postadresser.

Adgangsbilletter til Sommerland Sjælland
Adgangsbilletter til forlystelsesparken Sommerland Sjælland udleveres i DBU Sjællands telt på stævnepladsen. Antallet af adgangsbilletter for et 3-mands hold er 7 billetter (5 spillere + 2 trænere), for et 5 mands hold er det 10 billetter (8 spillere + 2 trænere). Antallet af adgangsbilletter for et 8 mands hold gælder 13 billetter (8 spillere, 3 udskiftere og to trænere). Der er medaljer til spillerne.

Rabat på indgangsbilletter
På spillestedet kan forældre, søskende og andre købe billetter til Sommerland Sjælland til en pris af 150 kr. pr. person. Normalprisen ved indgangen til Sommerland Sjælland er 265 kr. pr. person (online bestilling 249 kr.) – husk derfor at købe billetter på spillestedet.

OBS. I 2021 vil der kun være mulighed for at betale med Dankort og MobilePay, og IKKE kontanter.

Overnatning
Ved Sommerland Sjælland Pige Cup har man som hold mulighed for at forlænge oplevelsen og det sociale med en overnatning. Dette kan potentielt give holdet og de mange forældre en masse gode oplevelser både socialt og fodboldmæssigt.
Derfor er der mulighed for at tilkøbe en overnatning i Sommerland Sjælland, se mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside.

Bemærk 
Vi følger regeringens anbefalinger tæt og vurderer løbende, hvorvidt det er forsvarligt at afholde cuppen. Hvis cuppen skulle blive aflyst, vil alle hold blive kontaktet.

Vi glæder os til at se jer.   


Spørgsmål

Brian Rasmussen
Administrator Brian Rasmussen
8-mandsturnering U12-U11, Event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741