Sommerland Sjælland Pige Cup

Tak til alle, der deltog i Sommerland Sjælland Pige Cup 2023!

Til Sommerland Sjælland Pige Cup 2023 deltog 95 hold og omkring 900 spillere, som var med til at gøre Pige Cuppen til en festlig dag i både fodboldens og fællesskabets tegn.

Vi vil gerne sige tak til alle, der deltog i Sommerland Sjælland Pige Cup 2023. Både spillere, trænere, frivillige og alle andre, der brugte deres dag til Pige Cup 2023.

Sommerland Sjælland Pige Cup 2023 061
Sommerland Sjælland Pige Cup 2023 020
Sommerland Sjælland Pige Cup 2023 045

Praktisk information om Sommerland Sjælland Pige Cup

Først spiller man et fodboldstævne, og så får man en tur i en forlystelsespark. Det lyder da som en perfekt dag for enhver fodboldglad pige! Sommerland Sjælland Pige Cup er et samarbejde mellem Sommerland Sjælland og DBU Sjælland og er et sjovt tilbud til børnehold, der vil have en ekstra sjov sommerdag.

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe og efter de mange kampe på fodboldbanerne tager alle spillerne videre i Sommerland Sjælland, hvor præmieoverrækkelse for alle de deltagende hold finder sted – her er der plads til at familie og venner kan hylde holdene og tage billeder.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse til hyggeligt samvær med holdkammeraterne og deres familier i forlystelsesparken. Spillerne på holdene får adgangsbilletter med i prisen for stævnet - øvrige ledsagere kan købe indgangsbilletter via Sommerland Sjællands hjemmeside.

 


Har du spørgsmål til Sommerland Sjælland Pige Cup? Så kontakt:

Brian Rasmussen
Administrator Brian Rasmussen
8:8-turnering U10-U12, event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741