Måned

Invitation til workshop

Er det blevet for bøvlet at spille breddefodbold på Sjælland? - Kom og vær med til at gøre det lettere og sjovere at spille fodbold. Bemærk at fristen for tilmelding er rykket til den 7. april klokken 13.00.

Læs nyheden

1865 flere fodboldspillere på de sjællandske baner

Den nylige medlemsopgørelse fra DIF er overvejende positiv for den sjællandske fodboldudvikling. Der er en stigning af fodboldspillere på 2,17 % svarende til 1865 spillere. Stigningen findes fortrinsvis i herre ungdom, kvinder- og herresenior og ældre.

Læs nyheden

Skal dispensationer forenkles?

Vil du have indflydelse på udformningen af dispensationer i DBU Sjælland, så hold den 9. april åben. Emnet bliver debatteret i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Tilmeldingsfristen er forlænget til tirsdag 7. april klokken 13.00.

Læs nyheden

Flere ungdoms - og senionerspillere på Sjælland

Flere unge og seniorspillere hopper i fodboldstøvlerne ifølge de netop frigivet medlemstal for 2014.

Læs nyheden

DBU Sjælland søger klubkontaktpersoner

DBU Sjælland søger klubkontaktpersoner med et udpræget foreningsgen i Øst-, Vest- og Sydsjælland, som gerne vil være en del af DBU Sjællands organisation og udbygge deres fodboldnetværk.

Læs nyheden

Oplev suset i kvindernes landspokal

Tirsdag 31. marts er sidste chance, hvis dit hold skal opleve suset fra pokalbold i kvindernes landspokalturnering 2015-2016.

Læs nyheden

Gå ikke glip af vigtige informationer

Gå ikke glip af vigtige informationer ved at opdatere din klubs kontaktpersoner i KlubOffice. Derved sikrer I jer, at henvendelser fra andre klubber og DBU Sjælland havner hos de rigtige personer.

Læs nyheden

Bid skeer med de bedste i DBU Pokalen

Onsdag 25. marts er sidste frist for holdtilmelding, hvis dit hold skal bide skeer med de bedste danske fodboldklubber i DBU Pokalen 2015-2016.

Læs nyheden

Projekt skal lette arbejdet for de frivillige

Projekt ’Lettere & Tættere’ skal dels gøre det lettere at være frivillig i de sjællandske fodboldklubber, og samtidig bringe forbund og klubber tættere på hinanden. Projektet skydes i gang til august, men allerede nu skal grundstene lægges og de rigtige frivillige fodboldelskere findes.

Læs nyheden

Sådan sikrer du dig lovlige spillere

Det er vigtigt at have orden i papirerne, når det drejer sig om tilgang af nye spillere. Uorden kan nemlig i værste fald medføre protestsager og pointtab.

Læs nyheden

Log ind