Måned

Julemærkebørn gik til stålet ved årets store fodboldstævne

Skælskør B&I lagde rammen om årets fodboldstævne for landets julemærkebørn i går - og børnene udfyldte til fulde rammerne og leverede flot og underholdende fodbold til stor begejstring for både deltagere, tilskuer og arrangører.

Læs nyheden

Nu kan du se efterårets puljer

Nu er DBU Sjælland klar med puljer og kampprogrammer til efterårets turnering. Se dem her på dbusjaelland.dk

Læs nyheden

Ferielukket i uge 29, 30 og 31

DBU Sjælland holder ferielukket i uge 29,30 og 31. Den efterfølgende uge, altså uge 32, vil kontoret holde åbent, men køre på lidt lavere blus grundet ferieafvikling. Alle henvendelser vil blive besvaret, men muligvis ikke i samme hastighed som vanlig. Vi takker for tålmodigheden og ønsker alle en rigtig god sommer!

Læs nyheden

Stort fodboldstævne for julemærkebørn

136 børn fra landets fire julemærkehjem skal den 8. juli til fodboldstævne i Skælskør for andet år i træk. Ligesom sidste år får julemærkebørnene fornemt besøg af to landsholdprofiler - det bliver helt sikkert, ligesom sidste år, en sand fodboldfest for alle!

Læs nyheden

Vi søger værtsklubber til indesæson 2015-2016

Vi søger værtsklubber til DBU Sjællands indefodboldsæson 2015-2016. Som værtsklub modtager I et tilskud for på 400 kroner i timen for at stille mandskab til rådighed.

Læs nyheden

Se sommerens oprykninger blandt dommere og udviklere

Sommerens dommerindrangering nu blevet frigivet. Her kan du se oprykkerne blandt de fodbolddommere og dommerudviklere, der er tilknyttet DBU Sjælland.

Læs nyheden

Log ind