Måned

Introduktionsstævner for U13

For at give spillerne en forsmag på den kommende spilleform inviterer DBU Sjælland til introduktionsstævner i 11:11 for U13 Drenge og Piger (årgang 2002) i maj måned.

Læs nyheden

Fodbold for de mindste i maj

Kom med til fodboldfesten når de yngste fodboldspillere dyster i Jyske 3 Bold stævnerne i Gundsølille og i Benløse i midten af maj. Tilmeldingen til begge stævner er åben.

Læs nyheden

Hvad betyder matchfixing-reglerne for dig som fodbolddommer?

95 sjællandske fodbolddommere blev klogere på reglerne for matchfixing og tilsvarende uetisk adfærd ved et DBU Sjælland-dommerarrangement på Brøndby Stadion 26. april.

Læs nyheden

Kalenderturnering fra 2016

På delegeretmødet blev klubforslaget om, at alle DBU Sjælland-turneringer skal følge kalenderåret vedtaget. Denne beslutning krævede dog godkendelse af en særregel i FLU (foreningen af lokalunioner) og den har DBU Sjælland netop opnået. Vendingen af turneringen vil blive effektueret fra foråret 2016.

Læs nyheden

Kom til børnetrænerseminar

Hvad rører sig i børnene i aldersgruppen 6-12- år? Hvordan skaber træneren trivsel på og med sit hold og hvordantackles forældre der tror, at lige netop deres barn er den nye ’Laudrup’?

Læs nyheden

Sidste frist for at komme med til Bakkens Fodbold Festival

I dag den 22. april lukker tidsfristen officielt, derefter er det kun muligt at tilmelde hold, så vidt der er ledige pladser i de forskellige årgange/rækker. Hvis du vil sikre dit hold en plads, så skal du tilmelde dit hold nu via KlubOffice.

Læs nyheden

DBU Tour rammer Køge

DBU Tour besøger ni byer i maj-juni med DM i Streetfodbold, VM i Straffe, gratis fodboldaktiviteter og U21-EM på storskærm.

Læs nyheden

Turneringen er skudt igang - husk holdkortet

Trods nogle få hold som allerede har spillet deres første turneringskampe, så er weekenden for de fleste hold startskuddet for turneringen. Det betyder, at man igen skal være opmærksom på at få udfyldt det elektroniske holdkort.

Læs nyheden

Hvem tørner sammen i pokalsemifinalerne?

Torsdag 16. april udtrækkes semifinalisterne i Faxe Kondi Ungdomspokalen og Seriepokalfinalen.

Læs nyheden

Basim og bold for fuld udblæsning

Endnu engang inviterer DBU Sjælland og Bakken til det kæmpestore fodboldarrangement ’Bakkens Fodbold Festival’. Foruden fodboldkampe til alle, så er der mulighed for at opleve Basim, der giver et par numre på Bakkens friluftsscene både lørdag og søndag.

Læs nyheden

Log ind