Måned

SLÅ TIL NU: HER ER ALLE VINTERENS FODBOLDTILBUD

DBU Sjælland udbyder en række vinteraktiviteter til alle jer, der gerne vil spille fodbold hele året. Se alle tilbuddene samt tilmeldingsfrister her.

Læs nyheden

FrivilligUge 39: Frivillighed har ingen alder i Fodboldklubben Sorø Freja

I Sorø Freja er Mathilde på 12 år frivillig. Ligesom mange andre på hendes alder. Thomas Kilde Jakobsen fortæller her mere om hvordan de er lykkedes med at skabe en frivillighedskultur, også for de helt unge.

Læs nyheden

Frivilliguge 39: I Såby Fodbold støtter lokalsamfundet op

En svigtende økonomi og en hel ny bestyrelse, var virkeligheden for Såby Fodbold for blot få år siden. Men Jens-Christian Olsen ville det anderledes. Han gik igang med at banke på døre hos de lokale sponsorer, og idag har Såby Fodbold hele 54 sponsorer.

Læs nyheden

Fodbold på den kommunale dagsorden

DBU Sjælland, Syddansk Universitet og Frederikssund Kommune var 26. september værter for en konference, der havde til formål at sætte fodboldens motionsmæssige og sundhedsfremmende egenskaber på den kommunale dagsorden.

Læs nyheden

FrivilligUge 39: I Frederikssund IK er det glæden der driver værket

Aase Wiinberg Hansen troede ikke at hun skulle have noget med fodbold at gøre. Men idag er Aase både frivillig og træner i Frederikssund IK. Vi har besøgt Aase for at høre om hendes vej ind i frivilligheden i fodbolden

Læs nyheden

FrivilligUge 39: I Taastrup FC betaler synlighed sig

I Taastrup FC er dialogen og forventnings-afstemning fundamental. Birgitte Hamborg Faarbæk, formand i Taastrup FC, fortæller her hvordan de har gjort en indsats i Taastrup FC for at styrke frivilligheden

Læs nyheden

FrivilligUge 39: i Melby-Liseleje IF er alle lige vigtige, og kan bidrage lige godt

De blev årets fodboldklub på Sjælland i 2016, og til deres generalforsamling kommer der ofte 90-100 mennesker og deltager. Kim Daugbjerg, formand i Melby-Liseleje IF, løfter her sløret for hvordan de er lykkedes med, at involvere klubbens medlemmer, forældre, trænere og andre.

Læs nyheden

Skab vindermentalitet på dit hold

27. oktober tilbyder DBU Sjælland en helt ny workshop med fokus på vindermentalitet. Her kan du få inspiration til at coache og motivere dine spillere til at skabe toppræstationer, hvor alle arbejder mod samme mål.

Læs nyheden

Tilmeld dig sæsonens futsal-kurser

Interessen for futsal er stigende, og dermed også behovet for dygtige trænere. DBU afholder kurser for futsal-trænere flere steder i Danmark, og der er netop nu åbnet for tilmeldingen til kurserne.

Læs nyheden

3-bold toget tog til Hillerød

Mere end 800 par småfødder trampede rundt på banerne hos Hillerød Fodbold til årets næstsidste Jyske 3-bold.

Læs nyheden

Log ind