Måned

Turneringstilmelding 2022/2023

Der er åbnet op for turneringstilmeldingen 2022/2023, og det er derfor nu I skal til at finde ud af hvilke hold I stiller med i den kommende sæson

Læs nyheden
Helsinge Fodbold er vindere af Seriepokalen 2022

Helsinge Fodbold tog sejren i en intens seriepokalfinale

Læs nyheden
Pokalfinalerne blev afgjort og vinderne fundet, til dette års store pokalfinale-stævner

Af: Foto: Gaston Szerman

Hele 15 vindere blev fundet ved DBU Sjællands pokalfinale-stævner søndag den 22. maj i Allerød, Farum og Ballerup

Læs nyheden
Tag din klub med til historisk brag i Parken

Af: DBU Kommunikation

Klubber og foreninger kan komme til historisk landskamp den 24. juni for kun 80 kroner per person, når Kvindelandsholdet for første gang nogensinde spiller i Parken. Brasilien er modstanderen.

Læs nyheden
Optakt til Seriepokalfinalen: Helsinge Fodbold v. Bosna IF

Det er en slags David mod Goliath når serie 2 holdet Helsinge Fodbold tager mod Bosna IF fra serie 5, i den historiske Seriepokal, i kamp om trofæet, guldmedaljerne og en plads i historiebøgerne

Læs nyheden
HØJT HUMØR TIL SOMMERLAND SJÆLLAND PIGE CUP

Sådan piger! – Lørdag den 21. maj stod i pigefodboldens tegn, da Sommerland Sjælland Pige Cup 2022 løb af stablen.

Læs nyheden
Hvor høj er fodboldmedlemmers tilfredshedsgrad og trivsel?

Af: Sarah Hoffmann, DBU Bredde

Onsdag den 25. maj udsender DBU et spørgeskema til ca. 170.000 medlemmer på tværs af landets fodboldklubber. Formålet med den nationale undersøgelse er at måle kvaliteten i medlemstilbud og medlemmernes tilfredshed og trivsel på tværs af landet.

Læs nyheden
Ung dommer vil gerne give noget tilbage

Af: DBU Sjælland Kommunikation, foto: Gaston Szerman

Som eliteungdomsspiller nød Oliver Kunst selv godt af uddannede dommere til sine kampe. Nu har han skiftet klubtrøjen ud med dommerfløjten, og har et ønske om at give noget tilbage til fodbolden.

Læs nyheden
To spændende stillinger i fodboldens verden

Af: DBU Sjælland Kommunikation

Vi søger lige nu en fodboldfaglig projektleder og en projektkoordinator til to spændende stillinger i fodboldens verden.

Læs nyheden
Webinar: Den relative alderseffekt i børnefodbolden

Af: DBU Bredde

Børns fødselsdato afgør, hvem de grupperes med til fodbold. Men årgangsopdelingen kan have konsekvenser for de yngste børn på en årgang. Denne ’relative alderseffekt’ og fordelene ved at give børn lige meget spilletid kan du høre om på DBU Breddes webinar tirsdag den 7. juni, kl. 20-21.