Måned

Holdtilmelding til forårsturneringen 2016

Frem til 29. februar kan du tilmelde nye hold til DBU Sjællands turneringer.

Læs nyheden

Ny Fodbold Fitness konsulent

DBU København og DBU Sjælland har fået tilknyttet Casper Boe Jensen som ny Fodbold Fitness konsulent i Østdanmark

Læs nyheden

Klubber Der Rykker - få et gavekort på 10.000 kr. til udvikling

Vil I have hjælp og ressourcer til at kickstarte udviklingen i jeres klub? Så er deltagelsen i projektet Klubber Der Rykker måske noget for jer! Sidste frist for ansøgning er 10. februar 2016.

Læs nyheden

Dommeroprykninger vinter 2016

Cem Irfan Caner (billedet) er blandt de dommere, der netop nu kan glæde sig over en oprykning til en højere rangeret række. Se hele listen her.

Læs nyheden

Ledige pladser på uddannelse for klubadministratorer

Ved at deltage i de sidste to moduler på DBU's uddannelse for klubadministratorer kan du styrke din kommunikation til medlemmerne og få hjælp til at aktivere klubbens netværk. Uddannelsen er rettet mod ansatte og frivillige klubadministratorer.

Læs nyheden

10 nye ansigter skal være med til at tegne sjællandsk fodbold

10 nye ansigter skal være med til at tegne sjællandsk fodbold i 2016 gennem DBU Sjællands bestyrelse, faggrupper og udvalg.

Læs nyheden

Skal din klub afholde Jyske 3-bold storstævner i 2016?

DBU Sjælland søger værtsklubber til årets jyske 3-bold storstævner. Vi modtager ansøgninger til og med 10. februar 2016.

Læs nyheden

DEL2016: Ihærdige og initiativrige ildsjæle hædret

Syv ildsjæle blev ved DBU Sjællands delegeretmøde lørdag den 9. januar hædret med bifald for deres store engagement i sjællandsk fodbold.

Læs nyheden

DEL2016: Kort om delegeretmødet 2016

En ny suppleant til bestyrelsen, et beskedent underskud og ingen kommentarer til hverken regnskab eller beretning var facit efter DBU Sjællands delegeretmøde 2016.

Læs nyheden

DEL2016: Flertal stopper vending af turneringsåret

Afstemning: Med 79 stemmer for og 48 stemmer imod blev tre klubbers forslag om at stoppe skiftet til en kalenderturnering vedtaget. Et andet klubforslag blev trukket og en række ændringer af DBU Sjællands love blev vedtaget.

Læs nyheden

Log ind