Måned

Begrænset bemanding mandag

DBU Sjælland har begrænset bemanding mandag 1. maj 2017. Det skyldes, at breddefodbold-medarbejdere fra hele Danmark er samlet i Jylland for at drøfte, hvordan lokalunionerne i samarbejde kan understøtte de danske klubber endnu bedre end i dag.

Læs nyheden

Ansøgning til fællesrækkerne åbner

Fra mandag 1. maj til 14. maj er der åben for ansøgninger til de højeste fællesrækker Øst for Storebælt hos DBU København og DBU Sjælland. Vær opmærksom på at rækkerne i år har fået ny ansøgningsprocedure.

Læs nyheden

Lodtrækning til DBU Pokalen og Kvindepokalen

Torsdag klokken 10.00 trækker lod til 2. runde af kvindelandspokalen og 3. runde af DBU Pokalen under DBU Sjælland. Følg lodtrækningen live på Facebook-siden DBU Sjælland.

Læs nyheden

Årets første Sjællandsk Fodbold er på gaden nu

Sjællandsk Fodbold er et magasin til dig, der kan lide fodbold, foreningsliv og ny inspiration. Magasinet bringer dig up to date med, hvad der rører sig og giver dig masser af spændende nye ideer.

Læs nyheden

Live-pokaldækning giver Føllenslev vinger

Med flere tv-kameraer og en kommentator på sidelinjen leverede Serie 5-klubben Føllenslev-Særslev IF overraskelsen i første runde af DBU Pokalen. Blandt andet takket være et kanonmål fra unge Magnus Christensen, der tilskriver live-dækningen en stor del af æren for hans og holdets præstation.

Læs nyheden

Livelodtrækning til pokalsemifinaler i Birkerød

Pokalfinalerne rykker i år ud i det sjællandske fodboldlandskab. Det markerer vi ved at afholde lodtrækningen til U13, U14 og U15 Drenge A-semifinlaerne i Birkerød, som er en af de nye værtsklubber. Følg lodtrækningen fra klokken 14 på vores Facebook-side.

Læs nyheden

Tilmeldingsfrist til Bakkens Fodbold Festival 2017

Mandag den 24. april udløber tilmeldingsfristen til årets udgave af Bakkens Fodbold Festival 2017.

Læs nyheden

DBU Sjælland ønsker alle god påske.

DBU Sjælland holder påske-lukket fra den 13/4 til og med mandag den 17/4.

Læs nyheden

Husk tilmelding til Bakkens Fodbold Festival 2017

Skal I med til en fodboldfest uden modstykke? - Den 20. april lukker tilmeldingen til Bakkens Fodbold Festival.

Læs nyheden

Konkurrence: Vind en friplads til Bakkens Fodbold Festival.

Indtil tirsdag den 18/4 har du og dit hold mulighed for at vinde en friplads til Bakkens Fodbold Festival. Find ud af hvordan dit hold kan komme gratis med til dette sjove arrangement der kombinerer fodbold og socialt arrangement.

Læs nyheden

Log ind