Måned

Fremgang i antallet af pigespillere i DBU Sjælland.

De nyeste medlemstal fra DIF taler for sig selv. Pigefodbolden er i fremgang, og vi får flere 60+'ere i fodboldklubberne. Vi har dykket ned i de seneste medlemstal fra DIF.

Læs nyheden

Så ruller Jyske 3-bold igen.

1000 børn samles søndag den 30. april til årets første Jyske 3-bold på Sjælland, hvor Herfølge BK ligger græs til. Læs her mere om årets Jyske 3-bold stævner og hvordan Jeres hold kommer med.

Læs nyheden

Fra aflysning til afvikling

Alt for mange kampe i de lavere serierækker og 8-mands for U13 og ældre bliver aflyst på grund af manglende viden om de regler, der gør det muligt at låne spillere fra klubbens øvrige hold.

Læs nyheden

Frist for tilmelding til 2. runde af 3- og 5-mandsstævnerne

18. april er der tilmeldingsfrist til 3- og 5-mandsstævnerne 6. og 7. maj, som primært er for U5 til U10 hold.

Læs nyheden

Nye vedtagelser om fælles ungdomsrækker (Øst)

Til efterårssæsonen 2017 er der vedtaget en række ændringer omkring DBU Københavns og DBU Sjællands fælles ungdomsrækker.

Læs nyheden

Nødvendig viden: Trænerens tjekliste forår 2017

Her får fodboldtræneren den mest nødvendige viden omkring regler for spillerbrug, holdkort og en masse værktøjer der kan hjælpe dig i din trænergerning.

Læs nyheden

Det dufter af forår, fællesskab og fodbold

Giv spillerne i din klub en god og sjov fodboldoplevelse for hele familien.

Læs nyheden

Gå ikke fra kampen

Undlad at forlade en kamp før tid, det kan blive dyrt for klubben - både økonomisk og sportsligt. Sådan lyder opfordringen fra DBU Sjællands Disciplinærinstans efter instansen har kigget på sager om udvandring fra kampe i 2016. - ( Opdateret med tal for 2017 red.)

Læs nyheden

God oplevelse for unge fodboldspillere

Bakkens Fodbold Festival er andet og mere end fodbold.

Læs nyheden

Styrk trænings- og kampmiljøet på dit hold

Søndag 7. maj er alle børnetrænere U6 til U12 inviteret til DBU Sjællands børnetrænerdag 2017, der i år har sætter fokus på "Det gode trænings- og kampmiljø".

Læs nyheden

Log ind