Måned

Ansøgning til fælles ungdomsrækker åbner 1. maj

Fra 1. maj til 15. maj åbner DBU Sjælland og DBU København for ansøgninger til de højeste fællesrækker. Allerede nu kan du via KlubOffice oprette stamholdet til jeres ansøgning.

Læs nyheden

Pigefodbold: Når ambitioner spænder ben

En undersøgelse fra Center for Ungdomsstudier (CUR) viser, at piger i høj grad fravælger idrætten, fordi de gerne vil præstere bedst muligt på deres uddannelse. Men ifølge CUR kan træneren gøre meget for at hjælpe pigerne med at tilvælge fodbolden.

Læs nyheden

Nu betaler 98,8 procent af medlemmerne kontingent til tiden

I VSK Aarhus overgik de for et års tid siden til automatiske kontingentopkrævninger i KlubOffice. Erfaringerne med systemet er særdeles positive – og det samme er resultaterne.

Læs nyheden

Pigefodbold: "Det var svært at acceptere, at man ikke kunne være den bedste alle steder"

I tre år balancerede Freja Sørensen Abildå fodbold på højeste plan med lektier og undervisning på gymnasiet. I dag er hendes bedste råd til fodboldpiger, der føler sig pressede, at de skal fokusere på at være i nuet.

Læs nyheden

Nyt team, ny raket og ny sæson – Pigeraketten er klar til at lette

Med 4 entusiastiske, motiverede og energifyldte ’astronauter’ i cockpittet, er pigeraketten klar til at rejse land og rige rundt, for at få så mange piger med på fodboldens rejse som muligt

Læs nyheden

Flere voksne men færre børn spiller fodbold

Færre børn og unge vælger fodbolden til, mens flere voksne over 25 år er medlemmer af en fodboldklub, viser nye medlemstal. Derfor er der fokus på målrettede strategier for de forskellige målgrupper.

Læs nyheden

Ny klubrådgiver

Julie Jensen er ny klubrådgiver hos DBU Sjælland, hvor hun skal understøtte og hjælpe klubberne med udviklingsforløb.

Læs nyheden

Læs magasinet Sjællandsk Fodbold digitalt

Magasinet Sjællandsk Fodbold har tilbragt vinterpausen i træningslejr og er kommet toptrimmet ud til forårssæsonens start i helt nyt design og sprængfyldt med gode historier lige til at læse på din mobil, tablet eller pc.

Læs nyheden

Skal I med til de sjoveste sommerevents?

Selvfølgelig skal I det! Ved Bakkens Fodbold Festival, Sommerland Sjælland Drenge og Pige Cup er der garanti for en festlig og sjov fodbolddag for hele holdet. Fodbold, leg, grin, medaljer, forlystelser og glade spillere, trænere, forældre, søskende og bedsteforældre. Det er bare nogle af de ingredienser, der skaber de populære sommerevents.

Læs nyheden

VAR testes i den sjællandske serie 1

Fra foråret 2018 vil DBU Sjælland i samarbejde med DBU teste det meget omtalte Video Assistent Referee (VAR)

Læs nyheden

Log ind