MENU

Måned

Tilmeldingen til Bakkens Fodboldfestival er åben

Så er Bakkens Fodbold Festival åben for tilmelding via din klub og som noget nyt er årgangene udvidet, så det er muligt at tilmelde hold fra U9 til og med U14. For at krydre festen yderligere kommer Basim og giver et par numre på friluftscenen til de mange fodboldbørn – så du kan godt begynde at glæde dig.

Læs nyheden

DBU København søger medarbejder

DBU København søger ny medarbejder til administrationen.

Læs nyheden

DEL2015: Flittige frivillige blev hædret

Syv ildsjæle blev hædret for deres ekstraordinære indsats for fodbolden på Sjælland på DBU Sjællands delegeretmøde 10. januar 2015.

Læs nyheden

DEL2015: DBU Sjælland skal skifte til kalenderturnering

På DBU Sjællands delegeretmøde 10. januar 2015 vedtog et flertal af klubberne at genindføre en kalenderturnering.

Læs nyheden

DEL2015: Sådan gik det forslagene

Der var stillet seks klubforslag og et forslag fra bestyrelsen til delegeretmødet 2015. Et forslag bortfaldt, to blev trukket og fire blev vedtaget. Her får du overblikket.

Læs nyheden

DEL2015: Bestyrelsens beretning

Hovedtemaerne i bestyrelsens beretning 2015 var i år resultater i børnefodbold, ny bødestruktur, Sjællandsserien, breddefodbold i fremtiden og DBU's kommunestrategi. Her kan du læse et uddrag af bestyrelsens beretningen fra delegeretmødet 10. januar 2015.

Læs nyheden

Futsal finalestævner for U-19 og U-17

U-19 og U-17 drenge samt U-17 piger spiller finalestævne søndag 11. januar. A-stævnet afholdes i Ishøj Idrætscenter og B-stævnet i Hvalsøhallerne.

Læs nyheden

Seks klubforslag til debat ved delegeretmødet 2015

Lørdag 10. januar 2015 har DBU Sjælland delegeretmøde med hele seks forslag fra klubberne på dagsordenen. Et af de store spørgsmål er om turneringen fremover skal følge kalenderåret.

Læs nyheden

Log ind