Måned

Klubber der rykker - få sat skub i klubbens udvikling

Vil I øge jeres muligheder for at blive Årets Fodboldklub på Sjælland i år 2015? DBU Sjællands bestyrelse har afsat 10.000 kr. pr. klub til at udvikle 12 klubber ialt i år.

Læs nyheden

Sommerland Sjælland Drenge Cup 2015

Kom med til årets Sommerland Sjælland Drenge Cup der løber af stablen den 13. og 14. juni 2015. Om formiddagen spilles der 3- og 5- mands kampe på Nykøbings IF’s baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Læs nyheden

Henrik Lindbaum udtræder af DBU Sjællands bestyrelse

På torsdagens bestyrelsesmøde meddelte Henrik Lindbaum, at han trak sig fra bestyrelsen grundet en langt større arbejdsbyrde end forventet i sit civile virke. Hans engagement i bestyrelsesarbejdet overtages af suppleant Jacob Koed.

Læs nyheden

Årets sjællandske fodboldbillede er udpeget

Jari Thomas Hvidtfeldts foto af glade fodboldpiger fra Undløse Boldklub er blevet kåret som årets sjællandske fodboldbillede 2014.

Læs nyheden

Dialogmøde om spillerdispensationer udsat

Dialogmødet om spillerdispensationer 28. januar er blevet udsat på grund af for få tilmeldinger.

Læs nyheden

Pige Cuppen er kommet tilbage til Sommerland Sjælland

Pige Cuppen er tilbage i Sommerland Sjælland hvor det hele startede og løber af stablen den 7. juni 2015. Fodboldpiger på hele Sjælland, lige fra U7 til U17, er velkommen til deltage i stævnet og den efterfølgende sjov og hygge i Sommerland Sjælland.

Læs nyheden

Ingen spillerdispensationer i fælles ungdomsrækker

Per 1. juli 2015 bliver muligheden for spillerdispensationer afskaffet i DBU Københavns og DBU Sjællands fælles ungdomsturneringer.

Læs nyheden

Tilmelding åbner for medaljestævner på 1/2 bane

Søndag 18. januar åbner vi for tilmelding af hold til sæsonens 9 medaljestævner på 1/2 bane for de yngste fodboldspillere.

Læs nyheden

Administrationen er lukket onsdag

DBU Sjællands administration holder lukket onsdag 14. januar på grund af internt kursus.

Læs nyheden

De ældste ungdomshold kæmpede om Futsal-guld

De ældste ungdomsårgange U-19 og U-17 kæmpede om guld ved årets finalestævner i Futsal 11. januar. Her kan du se, hvordan medaljerne blev fordelt.

Læs nyheden

Log ind