Måned

FC Helsingør vandt U21 A-turneringen

Kolding har domineret U21 turneringen gennem fire år. Men i år stod de overfor FC Helsingør, som ville gøre alt for at vriste dem af tronen.

Læs nyheden

Der bliver rift om medaljerne i weekenden

Tre forskellige steder på Sjælland skal SM-finalerne spilles i weekenden. Der bliver helt sikkert masser af god fodbold, tempo og jubel, sidstenævnte både ude som indenfor kridtstregerne.

Læs nyheden

Viborgs og Køges gamle drenge blev landspokalvindere

Landspokalturneringen for Old Boys og Veteraner har fundet sine vindere.

Læs nyheden

Rekordmange deltog i weekendens fodboldfest

Rekordmange deltog i årets Sommerland Sjælland Drenge Cup – faktisk var der mere end 2500 fodbolddrenge. Derudover var der et utal af forældre, søskende og venner som både var tilskuer på banerne i Nykøbing IF og senere med i Sommerland Sjælland.

Læs nyheden

Fodboldfest i Nykøbing Sjælland

Rekordmange fodbolddrenge – over 2500 - invadere i den kommende weekend, sammen med deres trænere, forældre og søskende, Nykøbing IF’s fodboldbaner om formiddagen og bagefter Sommerland Sjælland. Anledningen er den årlige Sommerland Sjælland Drenge Cup, som DBU Sjælland og Sommerland Sjælland er arrangør af.

Læs nyheden

Indrangering i mesterrækkerne 2015

De følgende hold er blevet indrangeret i DBU Sjællands mesterrækker 2015.

Læs nyheden

Indrangering i fælles ungdomsrækker 2015

Listen over indrangerede klubber i fællesrækkerne 2015 er nu frigivet. Se klubberne her.

Læs nyheden

Sagsbehandler til fodboldens disciplinærsager

Har du flair for at læse og fortolke regler og besidder du gode samarbejdsevner, så er du lige den vi står og mangler. Da mængden af især protester er stærk stigende, så søger vi en person til at sagsbehandle disse.

Læs nyheden

Kampen om oprykningen spidser til

Nogle har poppet champagnen og andre kæmper for livet i deres herresenior serierække. Her får du overblikket over årets op- og nedrykningsspil.

Læs nyheden

Fodbold og forlystelser for fodboldpiger

Søndag den 7. juni blev Sommerland Sjælland Pige Cup afviklet – og hvilken tøsefest! 125 hold fra U7 til U17 dystede først på Nykøbing IF’s baner om formiddagen og efterfølgende tog fodboldpigerne med trænere og familier videre til Sommerland Sjælland.

Læs nyheden

Log ind