MENU

Måned

Tilmeldingsfrist til efterårets 3- og 5-mandsstævner

Holdtilmelding til efterårets 3- og 5-mandsstævnerne er nu åben.

Læs nyheden

Tilmeldingsfrist til 3- og 5-mandsstævner i juni

Mandag 18. maj er der tilmeldingsfrist til 3- og 5-mandsstævnerne 6. og 7. juni for drenge.

Læs nyheden

Husk ansøgning til fælles ungdomsrækker senest 17. maj

Husk at ansøgningsperiode til en plads i de højeste fælles ungdomsrækker Øst for piger og drenge samt højeste lokale ungdomsrækker (mesterrækkerne) har seneste frist 17. maj 2015.

Læs nyheden

Fuldt integreret turnering med Lolland-Falster

Når hold i U13 til og med U19 tørner sammen efter sommerferien, så kan dialekterne være lidt forskellige, for på det tidspunkt vil hold fra Lolland-Falster deltage i DBU Sjællands turneringer på lige fod med de sjællandske hold.

Læs nyheden

Imponerende fodbold i Farum Park

Da ungdomspokalfinalerne på Sjælland blev afviklet i Farum Park i weekenden, var det ikke kun i flotte omgivelser, det var imponerende fodbold holdene leverede.

Læs nyheden

Tag på dommerskole i sommerferien

Har du eller flere på dit ungdomshold som har potentiale til at blive fodbolddommer? Så er muligheden der nu. I uge 31 afholdes den årlige Fodbolddommerskole for unge mellem 15 og 20 år. Fodbolddommerskolen afholdes i Tåstrup FC fra den 27. juli til den 30. juli.

Læs nyheden

Et brag af pokalfinaler i Farum Park

Kom og mærk stemningen når ungdomspokalfinalerne for tredje gang bliver afviklet på Farum Park, i omgivelser der dufter af superliga og højt niveau.

Læs nyheden

Internationalt fokus på sjællandske fodboldklubber

Flere sjællandske fodboldklubber får international bevågenhed, når Fodbold Fitness præsenteres for internationale forskere ved stor konference i København.

Læs nyheden

Kurser i KlubOffice og Kampklar

DBU Sjælland udbyder kurser med fokus på IT Værktøjerne KlubOffice og Kampklar/Mit DBU/Fodbold App´en - hvordan gør man, og hvad er mulighederne?

Læs nyheden

Ansøgning til fælles ungdomsrækker er åben

Din klub kan nu ansøge om en plads i de højeste fælles ungdomsrækker Øst for piger og drenge samt højeste lokale ungdomsrækker (mesterrækkerne). Ansøgningsperioden løber fra 5. - 17. maj 2015.

Læs nyheden

Log ind