Måned

Referenter søges til Skolefodbold

Skolefodbolden i DBU Sjælland's område søger fodboldentusiastiske referenter med interesse for børne- og ungdomsfodbolden og som kan skrive levende om udfordringerne i turneringen.

Læs nyheden

Nybagte sjællandsmestre

51 hold kunne i weekenden løfte pokalen og kalde sig sjællandsmestre 2015-2016.

Læs nyheden

Nu lugter det af guld

I denne weekend afgøres sjællandsmesterskaberne og finalekampe på Sjælland. Så værsgo - lad jer rive med, mærk stemningen og deltag i festen.

Læs nyheden

Nyt tilbud: Fodbold For Sjov-rækker

For klubber i Midt-, Vest- og Sydsjælland: DBU Sjælland afprøver til efteråret et nyt koncept med Fodbold For Sjov-rækker for drenge U12 til U16 og for herresenior (U16 og ældre). Nøgleordene er færre regler, nemt at organisere og minimal administration. Tilmeldingsfristen er blevet forlænget til 15. august.

Læs nyheden

Studietur til sambaboldens hjemland

DBU Jylland giver dig nu en unik mulighed for at komme bag kulisserne i de tre brasilianske storklubber Santos FC, Botafogo og Ituano. Oplev Santos FC på hjemmebane og Botafogo på det verdensberømte Maracanã Stadion i Rio de Janeiro.

Læs nyheden

3- & 5-mandsstævner efterår 2016

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, så du ikke glemmer efterårets 3- og 5-mandsstævner.

Læs nyheden

Målet var mange smil

Solen skinnede over Sommerland Sjælland Drenge Cup

Læs nyheden

Her er de Sjællandske pokalmestre 2016

I den forgangne weekend blev 11 forrygende pokalfinaler afviklet på Farum Park. Se kampfakta her og se masser af billeder fra arrangementet på Facebook.

Læs nyheden

U21 turnering åben for holdtilmelding

Frem til 27. juni kan dit hold tilmelde sig til DBU's U21 turnering.

Læs nyheden

Så går det løs igen

I weekenden vil Nykøbing Sjælland blive omdannet til en stor fodbold by, når Sommerland Sjælland Drenge Cup løber af stablen den 18. og 19. juni.

Læs nyheden

Log ind