Måned

Bliv klogere på den nye dataforordning

Har din klub brug for at blive klogere på de krav den nye dataforordning stiller til klubben? - Så tilmeld Jer et af DBU Sjællands infomøder

Læs nyheden

Hvem bliver sjællandsmester i indendørs fodbold og Futsal 2018?

Final Indoor 2018 løber af stablen i weekenden 3.-4. marts, igen i år i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Så kom og oplev det bedste indefodbold DBU Sjælland kan byde på!

Læs nyheden

Nye tilbud og inspiration til klubberne og trænerne

Trænerrådgivere, inspirationstræninger, forældremøder og en ny C-uddannelse er de nye tilbud til landets klubber, der har børne- og ungdomsfodbold, for at skabe endnu bedre fodboldrammer i klubberne for spillerne.

Læs nyheden

Up to date? - Husk at opdatere i KlubOffice

Hjælp til selvhjælp - Husk at opdatere klubbens oplysninger i KlubOffice

Læs nyheden

Delegerethæfte 2018 - læs alt om dagen her

Lørdag den 3. februar, var mere end 100 mennesker samlet til DBU Sjællands årlige delegeretmøde i Ringsted Kongrescenter. Læs her ALT om mødet, samt se billeder fra dagen.

Læs nyheden

Gratis Fodbold Fitness-trænerkursus

Et spændende kursus til dig, der gerne vil have ny inspiration til træningen og blive klogere på de sundhedsgavnlige effekter ved Fodbold Fitness.

Læs nyheden

Kort om delegeretmødet 2018 (1)

Få det hurtige overblik over DBU Sjællands delegeretmøde 2018, der blev afholdt i Ringsted Kongrescenter den 3. februar 2018.

Læs nyheden

Kan du skabe resultater i sjællandske fodboldklubber?

Brænder du for breddefodbolden og har du erfaring med foreningsudvikling? Er du anerkendende, initiativrig og udviklingsorienteret? Så har du nu muligheden for at blive klubrådgiver hos DBU Sjælland.

Læs nyheden

VIDEO: Ildsjæle blev hædret

To ildsjæle blev hædret med Erik Asmunds Rejselegat ved DBU Sjællands delegeretmøde 3. februar i Ringsted Kongrescenter.

Læs nyheden

Kort om delegeretmødet 2018

Den travle læser kan få det korte overblik over DBU Sjællands delegeretmøde 3. februar 2018.

Læs nyheden

Log ind