Måned

Puljer Frigivet for Pige Øst samt mesterrækken forår 2018

Pigeindrangeringsgruppen fra DBU Sjælland og DBU København har besluttet følgende sammensætning af puljerne til turneringen foråret 2018

Læs nyheden

Tid til tilmelding – Forårsturneringen 2018

Fra den 7. december 2017 er tilmeldingen til forårsturneringen 2018 åben

Læs nyheden

Løgn og illusion blandt ingredienserne

Emblemer, middag og Jan Hellesøe var medvirkende til at give de sjællandske dommere en hyggelig og underholdende aften

Læs nyheden

Udsatte børn i Helsingør hjælpes ind i fællesskabet

Med midler fra Lauritzen Fonden sparkes indsatsen Plads til Alle nu i gang i Helsingør til glæde for udsatte børn i kommunen. I et partnerskab mellem Red Barnet, DBU Sjælland og SSP Helsingør hjælpes børn ind i det lokale fritidsliv for at styrke deres trivsel. Kick-off finder sted den 14. november.

Læs nyheden

Indefodbold/futsal: Ingen hold taberdømmes for manglende holdkort i weekenden 11.-12. november

Da der har været usikkerhed omkring holdkortregulativet i indefodbold og futsal har DBU Sjælland besluttet, at ingen hold bliver taberdømt for manglende holdkort i weekenden 11. og 12. november 2017.

Læs nyheden

Undgå at blive taberdømt i indefodbold/futsal

Husk holdkortet: Ligesom i udendørs skal holdkortet udfyldes til alle kampe for U13 og ældre i indefodbold/futsal. Her finder du den hurtigste og nemmeste måde at udfylde holdkortet og undgå at blive taberdømt.

Læs nyheden

DBU Sjælland Akademi – Er det en fodboldklub eller atletikklub?

Få nye ideer og øvelser til opvarmning med bold. Når HB Køges cheftræner, Henrik Lehm, inspirerer den 19. januar 2018 på Ishøj Idrætscenter.

Læs nyheden

Opdater klubbens oplysninger – og sikre Jer at Jeres klub er up-to-date

Har Jeres klub fået ny kunstgræsbane? – eller måske har i haft en udskiftning på formandsposten eller blandt bestyrelsen? Opdater klubbens oplysninger og hjælp Jer selv, andre klubber og DBU Sjælland

Læs nyheden

Klubforslag til delegeretmøde 2018 skal indsendes senest 1. december

1. december er sidste frist, hvis man som klub vil fremsætte et forslag til ændringer af DBU Sjællands love, reglementer, turneringsbestemmelser eller stille øvrige forslag, som ønskes behandlet på DBU Sjællands delegeretmøde

Læs nyheden

Spred juleglæde og tjen penge til fælleskassen

Står holdet og mangler nye dragter? Eller drømmer foreningen om at komme afsted på et spændende ophold? Så kan I nu tjene penge til fælleskassen ved at sælge julekalenderen ”Plads til alle” som Red Barnet og Dansk Boldspil-Union står bag.

Læs nyheden

Log ind